Utazás Fórum |
2011-01-30, 22:51 | #1 (permalink) |
Új tag
Hely: Szlovakia
Összes hozzászólás: 9
Hírnév szint: 0 |
Normandia
Sziasztok!
Egy kesobbi nyaralas helyszinekent tervbe vettuk Normandiat. Deauville kornyeken szeretnenk szallast keresni,max.100-120km-en belul erdekelnenek a latnivalok Amiket kineztem: Etretat Le Havre Fecamp Honfleur Caen Giverny Bayeux Lisieux Mont St. Michel sajnos eleg messze van,meg keplekeny. A felsoroltakon kivul valamit tudnatok ajanlani? Fontos,hogy mozgasserult gyerek kerekesszekkel is meg tudja kozeliteni. Koszonom |
2011-02-12, 14:13 | #2 (permalink) |
Szenior tag
Összes hozzászólás: 339
Hírnév szint: 16 |
Mont-Saint-Michel
Jó kérdés, de sajnos nem vagyok nagy szakértője a környéknek. Ellenben Mont-Saint-Michel-ről tudok szolgálni egy fényképpel. Tán meggyőz, hogy mégis érdemes elmenni oda:
A La Manche csatornán található sziget apálykor szinte gyalog is megközelíthető, de főleg ilyenkor azért inkább valami vízi járművet javasolok. Az elsők között került fel az UNESCO Világörökségi helyszínei közé. |
Hirdetések |
2011-02-14, 16:46 | #3 (permalink) |
Új tag
Hely: Szlovakia
Összes hozzászólás: 9
Hírnév szint: 0 |
Koszonom,de kozben valaki megirta,hogy kerekesszekkel nem javasolja Mont Saint Michelt,ugyhogy szerintem kilove.
Teny,hogy nem sokan ismerik Normandiat,nem egy tucat uticel a magyarok koreben,de nekunk epp emiatt tetszik,mindig az ilyen kicsit ismeretlen,kulonleges helyekre vagyunk. |
Címkék |
Franciaország, La Manche csatorna, Le Havre, Normandia |
Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
|
|