Utazás Fórum

Utazás Fórum (http://forum.utazas.hu/)
-   Magyarország (http://forum.utazas.hu/magyarorszag/)
-   -   Budapest (http://forum.utazas.hu/magyarorszag/657-budapest.html)

Európa 2014-07-07 20:02

Budapest
 
Nos, nézelődtem kicsit és keresgéltem is a fórumon, de sehol nem találtam leírást vagy véleményt Budapestről. Tudom, hogy sokak számára talán már unalmas, ha úti cél-ként Budapestet említjük, de idén nyáron sikerült sokadjára is meglátogatni Magyarország fővárosát, és ahogy azt mindig is tette most is lenyűgözött.

Sorolhatnám a látnivalóit, de aki ide látogat biztos, hogy felkészül a nevezetességekből és szerintem értelmetlen is bemutatnom a parlamentet, a Margit szigetet vagy a halász bástyát, hiszen minden magyar legalább egyszer már hallott róluk, különben is látni kell. :)

Én nem számoltam, hogy hányszor voltam Budapesten, de mindig tartogat újat számomra és mindig vannak olyan helyek ahova többször is szívesen visszajárok látogatásaim során. Ezekről a helyekről néhány képeket is hoztam:

Budapesti állatkert
http://kepfeltoltes.hu/140707/Budape...toltes.hu_.jpg

Fővárosi nagycirkusz
http://kepfeltoltes.hu/140707/F_v_ro...toltes.hu_.jpg

Hösők tere
http://kepfeltoltes.hu/140707/H_s_k_...toltes.hu_.jpg

Szépmüvészeti muzeum
http://kepfeltoltes.hu/140707/Sz_pm_...toltes.hu_.jpg

Bélus 2017-05-10 11:47

Budapest Aquaworld
 
Tele vagyunk Aqaparkkal, Aquaworlddel, meg Aquatiqummal :D ne keverjük őket, mindegyik más városban fémjelzi az adott élményfürdőt. Budapesten az Aquaworld dívik - szerintem felejthetetlen. Nekünk fiataloknak unalmas a sima balatoni napozgatás, szükség van őrültségekre; na ilyen ez az Aquaworld is. Csajommal voltunk legutóbb, sokat ökörködtünk.


A pontos idő 23:17 , a GMT +1 időzóna szerint.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright © 2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.