Utazás Fórum  

Vissza   Utazás Fórum > Utazás a gyakorlatban > Repülőjegy
Regisztráció Súgó Közösség Naptár Mai hozzászólások Keresés

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Keresés ebben a témában Megjelenítési módok
Régi 2010-05-07, 15:46   #1 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 59
Hírnév szint: 17
KeriKe már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.KeriKe már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
sorszan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Akkor szerintem jobban teszed hogyha sietsz mert ez az olasz páros akció már nem tart sokáig csak 11-éig. Meg különben is most hogy megint ömlik a hamu vagy gyorsan mész vagy halasztod 1-2 hetet.
Igen tudom, tudom! Ma el is intézzük, és jövő héten mennénk is. Remélem a hamu meg ott marad messze innen. Arról nincs valami, hogy eljut-e hozzánk?
KeriKe nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-05-10, 12:03   #2 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 58
tramcrash már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.tramcrash már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
KeriKe eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Igen tudom, tudom! Ma el is intézzük, és jövő héten mennénk is. Remélem a hamu meg ott marad messze innen. Arról nincs valami, hogy eljut-e hozzánk?
Hát vasárnap le volt zárva több milánói reptér remélem nem akkor mentetek. Azóta már sokat javult a helyzet pl nálunk semmi gond. Nem is igazán jutott el ide.

Aki ezzel a Lufthans-ás Milánói páros akcióval ment ki talált valami jó visszajáratot?
Tapasztalat van a Lufthansa-val? Azt hallottam olaszos a repülő belseje is, pl olasz légiutaskísérők, ételek.
tramcrash nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések
Régi 2010-05-13, 12:05   #3 (permalink)
Tag

Hiccs logója

Összes hozzászólás: 55
Hiccs már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Hiccs már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Hiccs már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
Aki ezzel a Lufthans-ás Milánói páros akcióval ment ki talált valami jó visszajáratot?
Tapasztalat van a Lufthansa-val? Azt hallottam olaszos a repülő belseje is, pl olasz légiutaskísérők, ételek.

Igen, amire te gondolsz, az a lufthansa italia (legalábbis nekem így modta a csoporttársam tesója, aki légiutaskísérő)
És minde olyan olaszos a környezet, a kaják. Pl mondta a csaj, hogy reggelre ilyen vaníliakrémmel töltött kifli van, napközben sajtos-pestos olasz szendvicses stb... stb... nagyon feelinges lehet.
Hiccs nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-05-13, 12:56   #4 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 59
KeriKe már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.KeriKe már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Nem akarok dicsekedni ( De most mégis megteszem ) én a Business Class-on citromszószos gnocchival tálalt borjúsültet ettem, ráadásul utána az olasz ott tartózkodásom alatt sehol sem sikerült olyan finomat ennem egyik drága étteremben sem.
Arról már nem is beszélek, hogy folyt dögivel a spumate, grappa és az averna...
Nem szabad alá adni!
KeriKe nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-05-13, 16:55   #5 (permalink)
Tag

Hiccs logója

Összes hozzászólás: 55
Hiccs már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Hiccs már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Hiccs már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
Nem akarok dicsekedni ( De most mégis megteszem ) én a Business Class-on citromszószos gnocchival tálalt borjúsültet ettem, ráadásul utána az olasz ott tartózkodásom alatt sehol sem sikerült olyan finomat ennem egyik drága étteremben sem.
Nem szabad alá adni!
Íííííí, de ahh... ez most elkezdett érdekelni... Folyamatosan járnak ilyen Lufthansa italias járatok, vagy mi???
Hiccs nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-05-20, 11:31   #6 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 51
sorszan már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.sorszan már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Red face

Idézet:
Nem szabad alá adni!
Nagyon hangulatos lehetett.Én teljes mértékben támogatom.Egész más úgy megérkezni valahova, hogy tele a hasam, ittam egy kevéske kis alkoholt....éppen annyit, hogy jó kedvem legyen, mint, hogy azzal foglalkozzam, hogy aludni nem tudtam, mert a fülem annyira bedugult, hogy a fejem megfájdult tőle.Az unalom megöl, fáj a nyakam, éhes vagyok, szomjas vagyok....
Folyamatosan járnak ezek a Lufthansa járatok?Látom, már más is kérdezte...Engem is érdekelne.Szívesen utaznék velük...
sorszan nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
akciók, fapados, fapados utazás, low cost airlines, repülőjegy, Ryanair, Wizzair

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
nem javíthatsz hozzászólást

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks bekapcsolva
Pingbacks bekapcsolva
Refbacks bekapcsolva

A pontos idő 20:06 , a GMT +1 időzóna szerint.