| Utazás Fórum |
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 58
Hírnév szint: 17 ![]() ![]() |
Idézet:
Aki ezzel a Lufthans-ás Milánói páros akcióval ment ki talált valami jó visszajáratot? Tapasztalat van a Lufthansa-val? Azt hallottam olaszos a repülő belseje is, pl olasz légiutaskísérők, ételek. |
|
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#3 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 55
Hírnév szint: 17 ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
Igen, amire te gondolsz, az a lufthansa italia (legalábbis nekem így modta a csoporttársam tesója, aki légiutaskísérő) És minde olyan olaszos a környezet, a kaják. Pl mondta a csaj, hogy reggelre ilyen vaníliakrémmel töltött kifli van, napközben sajtos-pestos olasz szendvicses stb... stb... nagyon feelinges lehet. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 59
Nem akarok dicsekedni ( De most mégis megteszem
) én a Business Class-on citromszószos gnocchival tálalt borjúsültet ettem, ráadásul utána az olasz ott tartózkodásom alatt sehol sem sikerült olyan finomat ennem egyik drága étteremben sem.Arról már nem is beszélek, hogy folyt dögivel a spumate, grappa és az averna... Nem szabad alá adni!
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 55
Hírnév szint: 17 ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 51
Idézet:
.Én teljes mértékben támogatom.Egész más úgy megérkezni valahova, hogy tele a hasam, ittam egy kevéske kis alkoholt....éppen annyit, hogy jó kedvem legyen, mint, hogy azzal foglalkozzam, hogy aludni nem tudtam, mert a fülem annyira bedugult, hogy a fejem megfájdult tőle.Az unalom megöl, fáj a nyakam, éhes vagyok, szomjas vagyok....![]() Folyamatosan járnak ezek a Lufthansa járatok?Látom, már más is kérdezte...Engem is érdekelne.Szívesen utaznék velük...
|
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| akciók, fapados, fapados utazás, low cost airlines, repülőjegy, Ryanair, Wizzair |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
|
|