Utazás Fórum

Utazás Fórum (http://forum.utazas.hu/)
-   Repülőjegy (http://forum.utazas.hu/repuelojegy/)
-   -   Wizz Air (http://forum.utazas.hu/repuelojegy/511-wizz-air.html)

traveller 2012-02-08 09:12

Wizz Air
 
A Wizz Air jelen pillanatban az egyetlen magyar légitársaság, mely most a Malév csődje után komoly bővítésbe kezdett.

Célállomásaik Budapestről:

Belgium: Brüsszel
Bulgária: Burgasz, Szófia
Ciprus: Larnaka
Németország: Dortmund, Frankfurt Hahn
Spanyolország: Malaga, Barcelona, Madrid, Palma de Mallorca Finnország: Turku
Nagy-Britannia: London
Görögország: Korfu, Heraklion (Kréta), Rodosz, Thesszaloniki , Zakynthos
Olaszország: Milánó, Bari, Catania, Róma, Bologna, Nápoly, Pisa
Hollandia: Eindhoven
Lengyelország: Varsó
Románia: Bukarest, Kolozsvár, Marosvásárhely
Svédország: Göteborg, Malmö, Stockholm
Törökország: Antalya

Ráadásul mindezt úgy, hogy Xclusive Club tagoknak akár 300 Ft-os jegyet is kínálnak, de 1400 Ft-ért bárki kinézhet pár célpontot. Majd minden célpontra található 10000 Ft alatti jegy.

Reméljük tovább bővül a kör és az árakban is ilyen kedvezőek maradnak

http://wizzair.com

Malex 2012-02-13 10:05

A Wizzair ajánlatai nagyon jók, talán a legolcsóbb légitársaság. Akinek szerencséje van, az valóban nagyon kevés pénzből megoldhat egy-egy utat. Én például a svéd Göteborgba és vissza nagyjából 45 euróból repültem! Természetesen sok minden függ attól is, hogy valaki milyen évszakban utazik.

traveller 2012-02-13 13:39

No akkor felírhatunk a Wizz Air listára egy Debrecen - London járatot is.

2012. június 18-tól heti 3 (hétfő, szerda, péntek) járat fog közlekedni.

akhorvath69 2019-03-10 13:33

Eddig a WIZZ Air elégedett ügyfele voltam több utazás alkalmával, de egyre elégedetlenebb vagyok azon kis trükkök miatt amivel a panaszos eseteknél mindinkább csak olajat öntenek a tűzre! Legutóbbi utam alkalmával saját belső szabályzatuk hibájából, felkészületlenségből, hanyagságból, káoszos poggyászkezelésük okán személyzetük súlyos, az én káromra elkövetett hibát vétett. BUD reptéren minden gond nélkül felszálltam extra kis méretű FILA gurulós táskámmal, amit az ülés alatt elhelyezve utaztattam kényelmesen, EL Prat reptéren kiszólítottak és nem engedtek hazautazni csak külön díj ellenében, visszautam alkalmával kiszolgáltatott helyzetben a személyzet visszaélt azzal a helyzettel, amit saját szabályzatuk következetlen be nem tartása eredményezett. Komoly vitám támadt e miatt a reptéren dolgozó spanyol kollégájukkal amibe bekapcsolódott egy éppen ott lévő magyar kollégájuk is. De nulla belátást tanúsítva végül 25€ költségembe került az, ami BUD reptéren semmi gondot nem okozott. HIBÁZTAK A WIZZ Air MUNKATÁRSAI A CSOMAGKEZELÉSNÉL MERT VALAMIÉRT NEM EGYSÉGESEN KEZELIK A KÜLÖNBÖZŐ REPTEREKEN A SZABÁLYZATUKAT ÉS ENNEK KÁRÁT AZ UTAS ISSZA MEG! Itt is szeretném jelezni, hogy csak a gurulós táskákra utaztak, nem vizsgálták azt, hogy más utasok extra szolgáltatási díj nélkül lényegesen a méretet meghaladó hátizsákokkal utaztak. Leszállásnál egy hölgy tőlem kért segítséget, mert akkora hátizsákkal utazott, ami mind súlyban mind méretben az én külön díjért felengedett táskám többszöröse volt, egyedül le sem tudta venni és kérdésemre elmondta nem fizetett semmi extra szolgáltatást! 25€ büntetődíj ellenében szállhattam fel! Illetve javaslom komolyabban venni a WIZZ Air társaságnak saját káoszt okozó szabályzatuk rendezését, mert nagyon sok kellemetlenségük lesz ebből a jövőben! Ui.: látom a hírportálokon, hogy ez máshol is gond és már meg is büntették a WIZZ Air-t egyes országokban a kezelhetetlen poggyász trükközések miatt, más hasonlóan etikátlan társaságokkal együtt.


A pontos idő 00:57 , a GMT +1 időzóna szerint.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright © 2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.