Utazás Fórum  

Vissza   Utazás Fórum > Utazás a gyakorlatban > Utazási irodák
Regisztráció Súgó Közösség Naptár Mai hozzászólások Keresés

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Keresés ebben a témában Megjelenítési módok
Régi 2012-09-03, 07:39   #1 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
holimari a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Kedves Gica,Beus valamint akit még illet

Magamról: A fél világot bejártam már, utazási irodákkal, saját szervezésben barátokkal, partner utazási irodákkal,stb.A világot megismerni általában évente két-háromszor kelek útra. Sokféle út van, alaposan felkészülök előtte minden esetben.
Utazási irodákról általánosan: Ahány annyiféle; mielőtt befizetnénk egy-egy útra ellenőrizzük le az irodát, (no nem a fórumon összehordott panaszok és dicséretek alapján) megfelelő biztosítással rendelkezik,stb.

Kárpáteurópáról:Tavaly utaztam velük először, Erdélyi barangolások programjukon vettem részt, olyannyira tetszett, hogy mégegyszer végigjártam most is ugyanazt az útvonalat. A szállások, ellátások, programok megfelelőek voltak, az igért színvolanon teljesítettek. Én abban a szerencsében részesültem, hogy az idegenvezetőnk (Pivárcsi Benedek) volt mindkét utamon. Maximális felkészültsége még engem is meglepett (fiatal kora ellenére) nem tudtak olyasmit kérdezni tőle az utastársak, amire ne tudta volna a megfelelő választ, megoldást. Kárpáteurópának külön gratulálok a tehetséges idegenvezető-gárdáért, mert Veled ellentétben Gizus én a Ti idegenvezetőtökről ("Valamilyen" Jenő? ) is informálódtam.Csak pozitív információkat kaptam.

Utitársakról általában: Hát, mit ne mondjak....Sokan azt gondolják, hogy Parlament bal szárnya lesz mindenhol a meghirdetett egyszerű falusi szállások helyén, a közös fürdőszoba használat pedig azt feltételezi, hogy a Burj El Arab márványszobás fürdőszobája jár minden egyes utasnak.

Beus! Te Tudtad, hová mész, miért mész. Azt kaptad amira befizettél.Ezért a véleményedet igencsak osztom.
Gizus! Te viszont a (már megbocsáss nem Téged akarlak megbántani) kóválygó turisták táborához tartozol, akik bizony, bizony a nagyobb tábort alkották az idei utam során is. Hogyan fogsz emlékezni, mit láttál, hallottál az út során, ha még annyi fáradságot sem vettél, hogy az idegenvezetőd nevét megjegyezd?

U.i. Elnézést a túl hosszú véleményért, valamint a kis kitérőkért, itt ugyanis a Kárpáteurópa Ut.Ir.-ról kellene ugye véleményt cserélni.

Korrekt, idegenvezetője kifogástalan, felkészült. Szállások megfelelőek, a busz a tavalyihoz képest kicsit valóban fadadosra sikeredett, a buszvezető segítőkész, vezetési stílusa, gyakorlata nem kifogásolható. Jövőre a Moldvai csángókat szeretném meglátogatni természetesen a Kárpáteurópával. Ott pedig lehet, hogy pottyantós budiban is részem lesz. De már alig várom.

Maradok mindenki más véleményét is tiszteletben tartva hű fórumozótok.
holimari nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
Kárpáteurópa, Utazási iroda

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
nem javíthatsz hozzászólást

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks bekapcsolva
Pingbacks bekapcsolva
Refbacks bekapcsolva

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Utazási iroda vagy magánszervezés? traveller Útra kelünk 7 2015-05-24 11:07
Kubainfo.net - Utazási iroda Kubában www.kubainfo.net Utazási irodák 0 2009-10-04 10:33

A pontos idő 13:34 , a GMT +1 időzóna szerint.