Utazás Fórum

Utazás Fórum (http://forum.utazas.hu/)
-   Utazási irodák (http://forum.utazas.hu/utazasi-irodak/)
-   -   KEN-EDI Travel (http://forum.utazas.hu/utazasi-irodak/419-ken-edi-travel.html)

Timcsi 2011-07-12 16:03

KEN-EDI Travel
 
Nagyon jók a tapasztalataim a Ken-Edi Travel-lel kapcsolatban.
Végre egy utazási iroda, aki nem a pénzeseket próbálja megcélozni!
Egynapos kirándulásaik szuperek, nálunk már az egész család rákapott az utazgatásra. Mindenki talál magának valamit a kínálatból. Én a párommal már harmadszor megyek csobbanni az Adriára, péntek este indulunk, szombaton egész nap csobbanunk és vasárnap reggel már itthon is vagyunk! Voltunk már Olaszországban, Horvátorszában és Szlovéniában is.
Az irodájukban is nagyon rendesek, segítőkészek, merek "hülyeséget" kérdezni.
És végre egy olyan utazási irodai honlap, amit nemcsak utazási irodások értenek!

harzol 2011-07-12 16:07

Én kiegészíteném ezt a honlapjuk címével: http://www.keneditravel.hu/

Timcsi 2011-07-12 16:33

Esztergom-párkány-szentendre
 
Esztergom-Párkány-Szentendre
busszal, idegenvezetéssel, háromfogásos középkori ebéddel
(négyféle főételből választhatsz)
július 17-én 2490 Ft/fő a Ken-Edi Travelnél!
www.keneditravel.hu
Én már voltam ezen a programon, ne hagyjátok ki!
Igazi középkori hangulat vár az étteremben, mécsesek világítanak,
középkori ruhába öltözött felszolgálók szolgálják fel az ebédet.
NAGYON JÓ PROGRAM!!

Gréti 2011-07-12 18:55

Én voltam egy hasonló helyen a sümegi vár alatt lévő étteremben. Középkori étterem ide vagy oda, én nagyon meglepődtem, hogy nem kaptam evőeszközt a sült libacombhoz.

Timcsi 2011-07-14 11:27

Párkányban kést kapsz, de villát nem. Adnak mindenkinek egy kis edényben citromos kézmosóvizet és kéztörlő szalvétát.
A középkorban még ez sem volt...

dommo 2015-07-05 14:31

Nekem nincs jó véleményem a KEN-EDI TRAVEL utazási irodáról. Életemben először és valószínűleg utoljára utaztam velük.
Elmesélem mi történt:
Barátnőimmel és egyikük nagymamájával utaztunk az iroda keretében Jesoloba. Az utazás előtt nem sokkal úgy alakult, hogy a családommal Olaszországban voltunk az indulás napján és gondoltuk akkor ott csatlakozom. Felhívtuk az irodát, akik közölték, hogy ha kifelé nem velük utazom, haza felé se vehetem igénybe a már kifizetett busz utat. Mikor próbáltuk kideríteni, hogy mégis miért nem, és ekkor vették le álarcukat. Amint segítséget szerettünk volna kérni, rendkívül arrogánsak, lekezelőek, nagyképűek voltak velünk és természetesen egy csepp segítőkészség, rugalmasság sem volt bennük. Több egyéb utazási irodát is felhívtunk, akik úgy szintén értetlenül álltak a történések előtt, a törvényről melyet Ők említettek egyikük se hallott (mi se találtuk meg később) és így is, hogy nem velük mentünk, haza hoztak volna, egyetlen probléma az volt, hogy az átlagos turnus váltás szombaton van, a KEN-EDI TRAVEL pedig csütörtökön hozta haza utasait. Végül 100 euró ráfizetéssel, saját szervezéssel kellet 16 évesen egyedül haza jönnöm.
Felháborítónak tartom, hogy egy csepp segítőkésség sem szorult beléjük, az állítólagos több évtizedes tapasztalattal meg sem próbálták a problémát megoldani (valamint pénz visszafizetésről sem akartak hallani). Ezeken felül szó nélkül megkötötték az én szerződésemet egy idegen nővel, akinek semmi féle meghatalmazása nem volt, de amikor a saját szüleim próbáltak intézkedni az törvényen kívüli viselkedés volt.
Összegzésül annyit tennék még hozzá, hogy a KEN-EDI TRAVEL utazás közvetítőnél az ügyfél addig ügyfél, amíg a pénzt be nem fizeti, utána már semmit sem számít.
Senkinek sem ajánlom ez az irodát….

Világjárók 2019-09-05 18:45

Soha többet Ken-Edi Travel soha többet!
Már kétszer utaztam velük. Csak a befizetés érdekli őket semmi más. A paplan bizniszen meggazdagodott utazási iroda nem tartja be a programot, az idegenvezetőik udvariatlanok.
Legutóbbi utazásunk 2019.08.14-20. között a Benelux körút volt. Luxemburg véletlenül kimaradt a programból. Az idegenvezető nem köszönt, nem mutatkozott be, a sofőrök veszekedtek egész idő alatt, rossz volt minden vox készülék, a buszon elromlott a hangtechnika. Ráadásul közölték velünk, hogy nem volt kötelező ezen az utazáson résztvenni. Szerencsére a látnivalókat nem tudták elrontani, ez azért adott némi kárpótlást ezért a felemelő hangulatért, ami eluralkodott mindenkin. Az összes utazó utálkozott és ideges volt. A bánásmód kritikán aluli és teljesen megalázó volt.
Soha többet Ken-Edi, soha többet.


A pontos idő 03:58 , a GMT +1 időzóna szerint.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright © 2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.