Utazás Fórum

Utazás Fórum (http://forum.utazas.hu/)
-   Utazási irodák (http://forum.utazas.hu/utazasi-irodak/)
-   -   Unitravel Utazási Iroda (http://forum.utazas.hu/utazasi-irodak/561-unitravel-utazasi-iroda.html)

Masni17 2012-07-14 11:01

Unitravel Utazási Iroda
 
Szeretném mélységes felháborodásomat kifejezni az UniTravel utazási Iroda munkájával kapcsolatban.
A szüleim 2 hónappal ezelőtt vásároltak az UniTravel által szervezett utazást Sorrentoba. Ők egy 3*-os tengerparttól 500 m-re fekvő szállodába foglaltak, ahol svédasztalos reggelit és vacsorát igényeltek. A szobában az alapfelszereltségen kívül légkoni és hűtő is szerepelt a felsorolásban. Az utazás előtt 2 nappal az iroda küldött egy levelet, hogy a szüleim által foglalt szállodában nincs hely, de nyugaodjanak meg, mert egy magasabb kategóriájú és sokkal jobb szállodában oldják meg az elhelyezést ugyan azokkal a feltételekkel, mint az az eredetileg lefoglalt szállodában lett volna. És természetesen a különbözetet az iroda magára vállalja. Mi azonnal utánna kerestünk ennek a magasabb kategóriájú szállodának az inteneten több oldalon és a hotel saját oldalán is. A magasabb kategória sehol nem volt feltüntetve, ez is 3*-os, amivel nem lenne gond, de nincs hűtó a szobában, nem a homokos partnál található és a város másik végében van. A szobákról elérhető fotók pedig egy puritán stílusban berendezett kollégiumi szobáról árulkodtak. Még aznap felhívtuk az irodát, hogy mi úgy érezzük, hogy ez nem méltányos kompenzáció a kellemetlenségért. A hölyg a vonal másik végén elmondta, hogy higgyük el, ez sokkal jobb hotel és nekik nem céljuk átverni az utasokat!
Dehogy is nem!! A szüleim tegnap megérkeztek Olaszországba. A reptéren az irodának egyetlen képviselője sem várta a csoportot. A szállodába való megérkezés után az idegenvezető telefonált a recepcióra, hogy majd csak 2 nap múlva érkezik az utasokhoz. A magukat becsapva érző utasok így semmit nem tudnak a helyi dolgokról és a befizetett fakultatív programokról. A kifizetett félpanziós ellátás, ami svédasztalosként van hirdetve, persze nem az. Ha európai színvonalú reggelit szeretne enni valaki, megteheti 5,- Euro/ alkalom áron. A tengerpart 2 km-re van, busszal lehet megközelíteni, a buszról leszállva pedig 500 m-es szintkülönbséget megtéve érhető el lifttel, ami 2,- Euro/ fő/ alkalom.
A szüleim 1 napja vannak Sorrentoban, és rendkívül becsapva érzik magukat a többi 30 utassal együtt. Nem értem, hogy a hírnevére adó iroda, aki magát úgy hirdeti, hogy "megbízható ár és minőség garancia 1927. óta", hogy nézheti ennyire hülyének az embereket...

adásvétel 2016-06-08 09:03

Nagyon óvva intek mindenkit,hogy az említett utazási irodákba utazási szándékkal betegyék a lábukat.Engem csúnyán átvertek,az ő általuk aláírt dolgokat nem tudták biztosítani, mutogattak mindenkire(légitársaság),de ezt csak azután,hogy előre kifizettem a teljes költséget.Ez ma az ország,és ilyenek az említett utazási irodák.Nem az utas érdekében törekedtek arra ,hogy a problémát orvosolják,hanem közlik velem,hogy írjam alá,hogy tudomásul vettem.Szánalmas.Az biztos,hogy utoljára léptem át a küszöbüket,és mindenkinek felhívom a figyelmét,hogy ezt tegye,ha nem akar rossz szájízzel utazni,kikapcsolódni és ezért még sok pénzt kifizetni.

adásvétel 2016-06-08 09:06

Kimaradt az előzőekből a Vista utazási iroda,mint alválalkozó és ügyintéző,az Unitravel partnere.Semmivel sem különbek


A pontos idő 22:56 , a GMT +1 időzóna szerint.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright © 2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.