Utazás Fórum

Utazás Fórum (http://forum.utazas.hu/)
-   Wellness- és gyógyturizmus (http://forum.utazas.hu/wellness-es-gyogyturizmus/)
-   -   Erzsébet Gyógyfürdő - Mórahalom (http://forum.utazas.hu/wellness-es-gyogyturizmus/470-erzsebet-gyogyfuerdo-morahalom.html)

harzol 2011-11-10 16:33

Erzsébet Gyógyfürdő - Mórahalom
 
Nem gondoltam volna, hogy az ország ezen szegletében ennyire meglepő és remek élményekben lesz részem.
Még augusztusban jártunk Mórahalmon és egyben fürdőjében, az Erzsébet Gyógyfürdőben.
A gyógyfürdő részből én annyit tapasztaltam, hogy volt pár nagyon meleg vizű medence és ezeknek színe és szaga is volt, de ezt leszámítva én élményfürdőként, strandként tekintettem a létesítményre.

Kedvező árak, sok és szép medence fogadott és persze látogató is akadt bőven a közelben zajló tájfutó versenynek és a Kajak-Kenu Világbajnokságnak is köszönhetően. Zavaró nem volt a sok ember, egyedül a csúszdákra kellett sorbanállni.

Mórahalom egy gyönyörű kis település. A házak rendezettek, az utcák és parkok is teljesen rendben vannak, öntözik a virágokat, nyírják a füvet. Mintha valahol nyugaton lennénk tisztaságot és rendet tekintve. Sőt, a fürdő környékén a házak, udvarok is gazdagságról tanúskodnak.
Helyben túl sok programlehetőséget nem tudnék felsorolni, de akinek a fő programot a fürdő adja nem fog csalódni. Vendéglátóhelyekkel, boltokkal jól ellátott a település, egyik pékségében pedig olyan kenyeret adtak, amit magában ettünk annyira jó volt.

A fürdőről már írtam, de talán sokat elmond az a tény, hogy Szegedről is sokan ide járnak. Mivel korábban nem is hallottam a fürdőről, így igen nagy pozitív csalódásban volt részem. Én személy szerint ajánlom mindenkinek.

http://www.erzsebetfurdo.morahalom.hu/


A pontos idő 12:59 , a GMT +1 időzóna szerint.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright © 2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.