Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-08-16, 21:23   #12 (permalink)
Madzsar
Új tag
 
Csatlakozott: 11-08-16
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
Madzsar a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Kedves Hollandiaban munkat vallalok!

Sajnos, ide is bejutottak a a hazankra szegyent hozo emberek.
Kellene vegre valamit csinalni mar.
Par napja utaztam el haza innen vegervenyesen es ugy ereztem ezt meg kell osztanom az ide utazo munkat vallalo honfitarsaimmal.

Amersfoortban lakik egy kisebbsegi magyar aki Kokarol jott. Otthon nem igazan tisztesseges eletet elt, a testvere is bortonben van. O meg ki tudja miert nem. A lenyeg az, hogy minden regebb ota Hollandiaban lako magyarra ra akar szallni es ki akarja zsigerelni. Most lakcimet akar szerezni egy szegegy regebb ota Amersfoortban lako notol ..el akarja erni, hogy bejelentseg valahova es autot vehessen. Na igen, az nem baj, hogy nincs jogositvanya...ugyan az minek!!?
Nos, itt is tolvajkodott jo nehanyszor. Es tudomasomra jutott, hogy most Szombaton akar haza utazni latogatoba es kanabiszt es speedet akar hazacsempeszni a repuloteren. Ne hagyjuk ezt az egeszet ,szamoljunk le a rank szegyent hozokkal!!!
M.Tamas kokai lakos Hollandiaban is es Magyarorszagon is sok embert atejtett es lopott, csalt, hazudott. Szegyent hoz az itteni magyarokra es az itt elok zsirjan akar eloskodni ne hagyjuk!
A szarmazasat hasznalta ki, hogy kijusson ide: Magyarorszagon valamit elkovetett es egy onkentes programba sikerult valahogy bekerulnie ( gondolom a szarmazasa miatt ) es, igy kerult Hollandiaba.


Remelem nem irtam semmi torvenybe utkozot, de felhaboritonak tartom, hogy ilyen szemelyek beszennyezik a jo hirunket es a regebb ota Hollandiaban elo magyarokat akarja megkarositani, kihasznalni.
Madzsar nem elérhető   Válaszol idézettel