Utazás Fórum  

Vissza   Utazás Fórum > Kötetlen > Csevegés
Regisztráció Súgó Közösség Naptár Mai hozzászólások Keresés

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Keresés ebben a témában Megjelenítési módok
Régi 2010-07-12, 13:05   #1 (permalink)
Tag

Hiccs logója

Összes hozzászólás: 55
Hírnév szint: 16
Hiccs már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Hiccs már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Hiccs már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Tapolcához minden közel van, gyönyörűek arra az északi parti hegyek, nézzétek meg mindenképpen Badacsonyt az északi oldalról, főleg éjszaka varázslatos a hangulata. És finom borok vannak mindenfelé. Leginkább a kisebb boros pincéket keressétek meg, ne a nagyobb borozókat. Vannak barlangok is, de nem tudom, melyik látogatható jelenleg és melyik nem. Majd számolj be, mi volt! Autóval mentek?
Hiccs nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-07-13, 10:20   #2 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 58
Hírnév szint: 17
tramcrash már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.tramcrash már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
Hiccs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Tapolcához minden közel van, gyönyörűek arra az északi parti hegyek, nézzétek meg mindenképpen Badacsonyt az északi oldalról, főleg éjszaka varázslatos a hangulata. És finom borok vannak mindenfelé. Leginkább a kisebb boros pincéket keressétek meg, ne a nagyobb borozókat. Vannak barlangok is, de nem tudom, melyik látogatható jelenleg és melyik nem. Majd számolj be, mi volt! Autóval mentek?
igen, autóval megyünk valószínűleg. Elkértem a sógorom autóját, remélem nem mondja le a dolgot, mert vonattal odáig elég necces lenne. Nem is önmagában az út, hanem a bepakolás-kipakolás stb. Meg akkor már mindenképp jó lenne ott tényleg megnézni ezeket a látnivalókat, amiket írtatok ti is. Maximum kibérelek valamit, csak gondolom nem a legolcsóbb így mindössze 3-4 napra, rövidtávon.
tramcrash nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések
Régi 2010-07-16, 10:38   #3 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 45
Hírnév szint: 0
Kitty már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Kitty már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás Tapolca

Ha Tapolcára és környékére mentek nyaralni, akkor tudom ajánlani a Hotel Pelion-t. Nagyon szépen megcsinált, igényes hely. Nyár elején voltam ott, de lehet hogy még visszamegyek egy hétvégére.
Kiszúrtam, hogy lehet nyerni egy utazást oda a Forddal, tesztvezetéssel egybekötve. Itt bukkantam rá. Én megpróbálom, hátha nyerek. Mondjuk még sose nyertem ilyeneken, de egyszer csak mellém áll a szerencse...

Amúgy valóban kocsival érdemes menni, sok szép hely van a környéken, amit érdemes megnézni. Nyár elején sajna egy csomó dolgot nem tudtam megnézni, pont azért mert nem akartuk bevállalni az autós utazást. A végére nagyon megbántuk, legközelebb biztos kocsival megyünk, bárhol is nyaralunk az országban.
Kitty nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
2010, nyaralás, üdülés

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
nem javíthatsz hozzászólást

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks bekapcsolva
Pingbacks bekapcsolva
Refbacks bekapcsolva

A pontos idő 17:06 , a GMT +1 időzóna szerint.