| Utazás Fórum |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 55
Hírnév szint: 16 ![]() ![]() ![]() |
Tapolcához minden közel van, gyönyörűek arra az északi parti hegyek, nézzétek meg mindenképpen Badacsonyt az északi oldalról, főleg éjszaka varázslatos a hangulata. És finom borok vannak mindenfelé. Leginkább a kisebb boros pincéket keressétek meg, ne a nagyobb borozókat. Vannak barlangok is, de nem tudom, melyik látogatható jelenleg és melyik nem. Majd számolj be, mi volt! Autóval mentek?
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 58
Hírnév szint: 17 ![]() ![]() |
Idézet:
|
|
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#3 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 45
Hírnév szint: 0 ![]() ![]() |
Ha Tapolcára és környékére mentek nyaralni, akkor tudom ajánlani a Hotel Pelion-t.
Nagyon szépen megcsinált, igényes hely. Nyár elején voltam ott, de lehet hogy még visszamegyek egy hétvégére. ![]() Kiszúrtam, hogy lehet nyerni egy utazást oda a Forddal, tesztvezetéssel egybekötve. Itt bukkantam rá. Én megpróbálom, hátha nyerek. Mondjuk még sose nyertem ilyeneken, de egyszer csak mellém áll a szerencse...Amúgy valóban kocsival érdemes menni, sok szép hely van a környéken, amit érdemes megnézni. Nyár elején sajna egy csomó dolgot nem tudtam megnézni, pont azért mert nem akartuk bevállalni az autós utazást. A végére nagyon megbántuk, legközelebb biztos kocsival megyünk, bárhol is nyaralunk az országban. |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| 2010, nyaralás, üdülés |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
|
|