Utazás Fórum |
2009-12-18, 09:24 | #1 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 4
Hírnév szint: 0 |
Utazás fórum
Azt hiszem méltán lesz a magyar weben vezető pozícióban ez a fórum, ha AZ "utazás fórumról beszélünk"
A stílus: télen jó ez a kék, de nekem az utazásról azért szebb színek jutnak az eszembe. Tisztelettel kérem a fórum vezetőségét ,hogy fontolja meg a barátságosabb színeket. És ha már egy nagy stílusváltáson ment át az elérhető legjobb fórummotor, lehet érdemes lenne fel upgradelni.. vbulletin.com/forum/forum.php Ez azért szerintem nagyságrendekkel komolyabb felület így ránézésre. És a "külsősüknek" ez a legfontosabb. Én tudom milyen belül, arra nem lehet panasz.. Köszönöm. |
2010-01-03, 11:23 | #3 (permalink) |
Adminisztrátor
Összes hozzászólás: 107
Hírnév szint: 10 |
Az upgrade-el akadt egy kis gond. Eléggé szétesik tőle a fórum, nem mennek kiegészítők, így marad a 3.8.4.
Nekem egyébként nem is tetszik jobban a 4.0, sőt... A színekkel kapcsolatban azonban tényleg simán válthatunk. Ötlet? |
2010-03-07, 21:35 | #5 (permalink) |
Új tag
|
szin
szerintem semmi baj a szinnel, a legtobb forumon ez a szin van alapobol es ha mas latok akkor egy ideig nem ismerem kimagam
2010-04-22, 08:37 | #8 (permalink) |
Adminisztrátor
Követve a trendeket 2 linket szeretnék nektek ajánlani:
Utazás Fórum a Twitteren: http://twitter.com/utazasforum Utazás Fórum a Facebookon: http://www.facebook.com/pages/Utazas-Forum/314287960707 Előbbin már van számottevő tartalom is, míg utóbbi még igen friss. Minden követőnek, rajongónak örülök és természetesen ötletek is jöhetnek mind Twitter, mind Facebook ügyileg. |
2010-08-12, 22:32 | #9 (permalink) |
Tag
|
Sziasztok!
Ma kaptam egy mailt amiben ajánlotá(to)k ezt a fórumot. Regisztráltam is, mert mindig értékelem, ha valakiben meg van a kezdeményezőkészség és mer valami újat csinálni. Az első tapasztalaim jók. Olvasom, hogy a szín kérdése még képlékeny. Én is azt javasolom, hogy inkább melegebb színeket használjatok, először mi is a kék kombinációiban gondolkoztunk, mikor nekiálltunk elkészíteni a honlapunk, de szerencsére nem eröltettük. Szerintem, ha utazás, vagy akár csak fórumozás, akkor a mediterán szinvilág a nyerő. Mindenki szeretne kicsit elszakadni attól ahol van, amit csinál éppen (munkahelyen, stb), ezért nagyon fontos a közeg szinvilága amiben ezt megteheti. Sok sikert! |
2010-10-25, 21:49 | #11 (permalink) |
Adminisztrátor
DNS problémák, amit a domain regisztrátor szerver meghibásodása okozott. A hibát elhárították és a jövőbeli hasonló esetek elkerülése végett a domain név is költözik a tárhely szolgáltatóhoz.
|
2011-04-09, 22:27 | #12 (permalink) |
Tag
|
Mi ez a hatalmas csend???? Senki nem utazik sehova? :-)
Harzol: Te hol fogsz nyaralni? :-)
2015-11-22, 13:35 | #14 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0 |
Feleségemmel 4 napra készülünk Liszabonba decemberben.
Valaki ajánlotta, hogy van a közelben egy kis város vagy falu amelyet Advent idején nem szabad kihagyni mert gyönyörű! Nem tudjuk a városka nevét ! Tudsz ebben segíteni ? Köszi Árpád |
Címkék |
fórum, utazás fórum, vBulletin |
Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
|
|