| Utazás Fórum |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 51
Hírnév szint: 17 ![]() ![]() |
Hát igen azért az utóbbi években eléggé lement a repjegyek ára, sőt egy csomószor még mindenféle akciót is dobnak az embernek csakhogy utazzon. Legyen szó előfoglalásról vagy törzsutas kedvezményről vagy a legújabb amit hallottam arra is lehet kedvezményt kapi ha egy megfelelő oldalról jutsz át a foglaláshoz vagy feliratkozol a hírlevélre.
|
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#3 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 58
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 48
Hírnév szint: 0 ![]() ![]() |
Idézet:
.Ha esetleg hozzájutsz valami infohoz. akkor légyszíves írd meg!
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 55
Hírnév szint: 16 ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
Én hírlevélen vagyok a Lufthansanal, de csak mert most olvastam, hogy itt lehet kedvezményeket kapni. Nyár végén akarok utazni, jó lenne valami jóóóó kis meglepi kedvezmény Bár lehet, hogy ezek is csak egy évben egyszer vannak........
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 51
Én még nem iratkoztam fel majd csak akkor mikor már tudom hogy tényleg fogok menni nyaralni valahová, mert addig se fájdítja a szívemet... (mondjuk ettől függetlenül időről időre megnézem milyen akciók vannak náluk... ) Azt néztem hogy főleg az észak-olaszországi városokat nyomatják... Kaptál már esetleg hírlevelet? abban is főleg arra felé lehet olcsón repülni vagy vannak benne esetleg más kedvező ajánlatok is?
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
Igen, kaptam már. És nagyon jóóóó. Olaszországban igazad van. Most olyan ácció van, hogy milánóba 2 jegy 20900ft és LUFTHANSA! Mert még a fapadosoknál is meglepődnék, hogy ennyiért, nade Lufthansánál ez ritka. Csak nem tudom milyen drága kint megszállni...
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 59
Milanóba néztem, ott annyiba kerül, mint a legtöbb európai városban. Egy fő/éj olyan 8-10ezer forint körül van 2-3 csillagos szállodában. De ha kimész a városból, akkor máris fele annyiba kerülnek az árak, meg ott találhatsz kiadó szobákat is stb. Mi Csehországban megúsztunk két éjt 3k-ból fejenként. Ez egy városon kívüli hely volt, ahol faházban aludtunk. Nem volt egy luxus, de nagyon szép volt a kilátás, és a város sem volt messze 20 perc alatt beértünk a központba. Viszont idén valami távolabbi helyre szeretnék menni, ahová repülő is megy. Mivel még nem utaztam repülővel.
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
![]() Most sok minden olcsó, de gondolom majd nyárra azért felhúzzák az árakat mindenhol. |
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| akciók, fapados, fapados utazás, low cost airlines, repülőjegy, Ryanair, Wizzair |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
|
|