Utazás Fórum  

Vissza   Utazás Fórum > Utazás a gyakorlatban > Repülőjegy
Regisztráció Súgó Közösség Naptár Mai hozzászólások Keresés

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Keresés ebben a témában Megjelenítési módok
Régi 2010-04-14, 14:47   #1 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 59
Hírnév szint: 17
KeriKe már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.KeriKe már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Egyetértek, szerintem is egyszerűbb közvetlen a légitársaságtól megvenni a jegyet. És nem feltétlen csak fapadossal éri meg repülni. Manapság azért eléggé megy az árverseny.
KeriKe nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-04-14, 15:38   #2 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 51
sorszan már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.sorszan már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
KeriKe eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Egyetértek, szerintem is egyszerűbb közvetlen a légitársaságtól megvenni a jegyet. És nem feltétlen csak fapadossal éri meg repülni. Manapság azért eléggé megy az árverseny.
Hát igen azért az utóbbi években eléggé lement a repjegyek ára, sőt egy csomószor még mindenféle akciót is dobnak az embernek csakhogy utazzon. Legyen szó előfoglalásról vagy törzsutas kedvezményről vagy a legújabb amit hallottam arra is lehet kedvezményt kapi ha egy megfelelő oldalról jutsz át a foglaláshoz vagy feliratkozol a hírlevélre.
sorszan nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések
Régi 2010-04-14, 15:57   #3 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 58
tramcrash már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.tramcrash már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
sorszan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Hát igen azért az utóbbi években eléggé lement a repjegyek ára, sőt egy csomószor még mindenféle akciót is dobnak az embernek csakhogy utazzon. Legyen szó előfoglalásról vagy törzsutas kedvezményről vagy a legújabb amit hallottam arra is lehet kedvezményt kapi ha egy megfelelő oldalról jutsz át a foglaláshoz vagy feliratkozol a hírlevélre.
Ilyenkor mindig ez van tavasszal, mindenkit csalogatni akarnak hogy vele utazzál, bár én a kedvezményeket nem nagyon ismerem, erről a hírlevél dologról sem hallottam még, hogy nekik is lenne.
tramcrash nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-05-20, 15:26   #4 (permalink)
Tag

bokker logója

Összes hozzászólás: 48
Hírnév szint: 0
bokker már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.bokker már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
tramcrash eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ilyenkor mindig ez van tavasszal, mindenkit csalogatni akarnak hogy vele utazzál, bár én a kedvezményeket nem nagyon ismerem, erről a hírlevél dologról sem hallottam még, hogy nekik is lenne.
Én is kíváncsi vagyok, milyen kedvezmények vannak, mert szeretnénk elutazni a párommal, de sajnos eddig nem nagyon volt rá lehetőségünk.Mostanra viszont össze tudtunk gyűjteni annyi pénzt, hogy egy drágább, jobb utat vállaljunk be.Ő ragaszkodik Olaszországhoz, ahova én is szívesen mennék .Ha esetleg hozzájutsz valami infohoz. akkor légyszíves írd meg!
bokker nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-04-27, 12:41   #5 (permalink)
Tag

Hiccs logója

Összes hozzászólás: 55
Hírnév szint: 16
Hiccs már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Hiccs már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Hiccs már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:

Én hírlevélen vagyok a Lufthansanal, de csak mert most olvastam, hogy itt lehet kedvezményeket kapni. Nyár végén akarok utazni, jó lenne valami jóóóó kis meglepi kedvezmény Bár lehet, hogy ezek is csak egy évben egyszer vannak........
Hiccs nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-04-27, 15:54   #6 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 51
sorszan már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.sorszan már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
Hiccs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Én hírlevélen vagyok a Lufthansanal, de csak mert most olvastam, hogy itt lehet kedvezményeket kapni. Nyár végén akarok utazni, jó lenne valami jóóóó kis meglepi kedvezmény Bár lehet, hogy ezek is csak egy évben egyszer vannak........
Én még nem iratkoztam fel majd csak akkor mikor már tudom hogy tényleg fogok menni nyaralni valahová, mert addig se fájdítja a szívemet... (mondjuk ettől függetlenül időről időre megnézem milyen akciók vannak náluk... ) Azt néztem hogy főleg az észak-olaszországi városokat nyomatják... Kaptál már esetleg hírlevelet? abban is főleg arra felé lehet olcsón repülni vagy vannak benne esetleg más kedvező ajánlatok is?
sorszan nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-04-29, 11:01   #7 (permalink)
Tag

Hiccs logója

Hiccs már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Hiccs már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Hiccs már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
Én még nem iratkoztam fel majd csak akkor mikor már tudom hogy tényleg fogok menni nyaralni valahová, mert addig se fájdítja a szívemet... (mondjuk ettől függetlenül időről időre megnézem milyen akciók vannak náluk... ) Azt néztem hogy főleg az észak-olaszországi városokat nyomatják... Kaptál már esetleg hírlevelet? abban is főleg arra felé lehet olcsón repülni vagy vannak benne esetleg más kedvező ajánlatok is?

Igen, kaptam már. És nagyon jóóóó. Olaszországban igazad van. Most olyan ácció van, hogy milánóba 2 jegy 20900ft és LUFTHANSA! Mert még a fapadosoknál is meglepődnék, hogy ennyiért, nade Lufthansánál ez ritka. Csak nem tudom milyen drága kint megszállni...
Régi 2010-04-29, 12:24   #8 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 59
KeriKe már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.KeriKe már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
Hiccs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Igen, kaptam már. És nagyon jóóóó. Olaszországban igazad van. Most olyan ácció van, hogy milánóba 2 jegy 20900ft és LUFTHANSA! Mert még a fapadosoknál is meglepődnék, hogy ennyiért, nade Lufthansánál ez ritka. Csak nem tudom milyen drága kint megszállni...
Milanóba néztem, ott annyiba kerül, mint a legtöbb európai városban. Egy fő/éj olyan 8-10ezer forint körül van 2-3 csillagos szállodában. De ha kimész a városból, akkor máris fele annyiba kerülnek az árak, meg ott találhatsz kiadó szobákat is stb. Mi Csehországban megúsztunk két éjt 3k-ból fejenként. Ez egy városon kívüli hely volt, ahol faházban aludtunk. Nem volt egy luxus, de nagyon szép volt a kilátás, és a város sem volt messze 20 perc alatt beértünk a központba. Viszont idén valami távolabbi helyre szeretnék menni, ahová repülő is megy. Mivel még nem utaztam repülővel.
KeriKe nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-04-29, 15:10   #9 (permalink)
Tag

Hiccs logója

Alapbeállítás

Idézet:
KeriKe eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Milanóba néztem, ott annyiba kerül, mint a legtöbb európai városban. Egy fő/éj olyan 8-10ezer forint körül van 2-3 csillagos szállodában. De ha kimész a városból, akkor máris fele annyiba kerülnek az árak, meg ott találhatsz kiadó szobákat is stb. Mi Csehországban megúsztunk két éjt 3k-ból fejenként. Ez egy városon kívüli hely volt, ahol faházban aludtunk. Nem volt egy luxus, de nagyon szép volt a kilátás, és a város sem volt messze 20 perc alatt beértünk a központba. Viszont idén valami távolabbi helyre szeretnék menni, ahová repülő is megy. Mivel még nem utaztam repülővel.
Tyűha, nem utaztál még repülővel? Akkor kitartás, semmi gáz, csak a felszállás ilyesztő, meg ne legyen vihar.
Most sok minden olcsó, de gondolom majd nyárra azért felhúzzák az árakat mindenhol.
Válaszol

Címkék
akciók, fapados, fapados utazás, low cost airlines, repülőjegy, Ryanair, Wizzair

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
nem javíthatsz hozzászólást

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks bekapcsolva
Pingbacks bekapcsolva
Refbacks bekapcsolva

A pontos idő 16:51 , a GMT +1 időzóna szerint.