Utazás Fórum

Utazás Fórum (http://forum.utazas.hu/index.php)
-   Spanyolország (http://forum.utazas.hu/forumdisplay.php?f=45)
-   -   Ibiza (http://forum.utazas.hu/showthread.php?t=40)

g-easy 2009-10-12 21:04

Ibiza
 
Én voltam Ibizán 2000-ben. Fiataloknak, akik szeretnek bulizni, szerintem kihagyhatatlan. Ha valami, akkor az a buli sziget.. A helyi járatokon JBL hangfalakon jön a techno zene.. folyamatos pörgés élet van.. minden este 15 nagyon nagy hírnevű disco.. a legnevesebb dj-kel.. Az az a hely európában, ahol nem meglepő, ha szembe jön egy Josh Hartnett, Emma Watson.. vagy bármelyik fiatalabb híres színész.. Bárkinek kérdése van.. szívesen válaszolok.. persze azt hozzá kell tenni, hogy még 2000ben voltam, így azóta lehet változtak a dolgok, meg már én is felejtettem.

grave 2009-10-27 07:57

Szia!

Én azt szeretném kérdezni, hogy ilyenkor, illetve télen érdemes Ibizára utazni?

Köszönöm!

BeachGirl 2009-12-02 21:08

Én nem tudom elképzelni Ibizát télen, igaz csak egyszer voltam ott.
Nekem a kevés strand és a sok szikla ugrik be, de San Antonio talán ilyenkor is mutat egy kis életet. Oda az éjszakai élet miatt mennék vissza.

g-easy 2009-12-06 18:44

Idézet:

grave eredeti hozzászólása (Hozzászólás 71)
Szia!

Én azt szeretném kérdezni, hogy ilyenkor, illetve télen érdemes Ibizára utazni?

Köszönöm!

Én sem mennék a helyedben ilyenkor. Ott a nyár, a homok, a forróság miatt megnövekedett boldogságérzet ami megadja a fő hangulatot.. meg szerintem ilyenkor csak az ott lakókat találod, akik lehet nem is olyan érdekesek. Ibizára nem (csak) a hely szépsége miatt mennek.

grave 2010-01-20 11:32

Köszönöm a válaszokat.
Végül úgy alakult, hogy nem megyünk most Ibizára. Sokat informálódtam, de végül teljesen más megfontolásból választottunk más helyszínt.
A család egyik tagja átpasszolt nekünk egy olyan lehetőséget, amit nem tudtunk kihagyni. Gyakorlatilag ingyen repülőjeggyel fogunk végül Mauritius szigetére utazni.

Más kategória, ott nem lesz hiányunk a melegben.

Sajnos egyszeri alkalom, így a későbbiekben visszatérünk a közelebbi és olcsóbb helyszínek nézegetéséhez és remélhetőleg meglátogatásához.
Most nagyon úgy néz ki Ibizát valamikor a későbbiekben felkeressük majd, ezért szívesen olvasnék még róla. Most azonban egész máshol jár az eszem. Nincs két hét és utazunk.

grave 2010-04-26 10:41

Újra aktuális az utazásunk Ibizára, de már a nyári szezonban. Most azt próbáljuk eldönteni, hogy utazási irodával, vagy magánszervezésben menjünk.

Repülőjegyet közvetlenül nem találtunk Ibizára. Átszállással kezd húzós lenni az ár, ezért most olcsó repjegyet keresünk. Ha nem találunk, akkor maradnak az utazási irodák ajánlatai, vagy megyünk máshova.
Most valahogy nincs kedvünk hosszú repkedéshez, átszállásokkal.

Charter járatok nincsenek Ibizára? Azokra nem lehet közvetlenül jegyet venni?


A pontos idő 22:04 , a GMT +1 időzóna szerint.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright © 2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.