Utazás Fórum  

Vissza   Utazás Fórum > Az utazás célja > Strandolás és vízi sportok
Regisztráció Súgó Közösség Naptár Mai hozzászólások Keresés

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Keresés ebben a témában Megjelenítési módok
Régi 2010-07-15, 11:37   #1 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 51
Hírnév szint: 17
sorszan már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.sorszan már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Igazság az hogy amik hellyel közzel gyorsan elérhetőek és még meg is fizethetőek azok ezek, de ha kicsit többet is tud rá szánni akkor én még ajánlanám a Karib tengert, az Indiai óceánt mindenképpen, és persze a különböző természetfilmes csatornákról jól ismert Ausztráliai Nagy Korallzátony! Én ezekre a helyekre szeretnék majd eljutni... mondjuk a Nagy korallzátonynál rengeteg veszélyes élőlény él, de a szépsége már amit a filmeken és képeken láttam páratlan! Apropó veszély, remélem te nem a felelőtlen búvárok számát gyarapítod akikből sajnos egyre több van...
sorszan nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-07-15, 15:05   #2 (permalink)
Tag

bokker logója

Összes hozzászólás: 48
Hírnév szint: 0
bokker már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.bokker már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
sorszan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Igazság az hogy amik hellyel közzel gyorsan elérhetőek és még meg is fizethetőek azok ezek, de ha kicsit többet is tud rá szánni akkor én még ajánlanám a Karib tengert, az Indiai óceánt mindenképpen, és persze a különböző természetfilmes csatornákról jól ismert Ausztráliai Nagy Korallzátony! Én ezekre a helyekre szeretnék majd eljutni... mondjuk a Nagy korallzátonynál rengeteg veszélyes élőlény él, de a szépsége már amit a filmeken és képeken láttam páratlan! Apropó veszély, remélem te nem a felelőtlen búvárok számát gyarapítod akikből sajnos egyre több van...
Szép helyek ezek... Csak nagyon sok pénzbe fáj, hogy ha tényleg el szeretnél ide jutni. Meg ha kint történik valami baleset, abból nem jösz ki túl jól, ennyire messze Mo.-tól.
bokker nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések
Régi 2010-07-16, 10:46   #3 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 45
Hírnév szint: 0
Kitty már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Kitty már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
bokker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Szép helyek ezek... Csak nagyon sok pénzbe fáj, hogy ha tényleg el szeretnél ide jutni. Meg ha kint történik valami baleset, abból nem jösz ki túl jól, ennyire messze Mo.-tól.
A balesetből sehol se jössz ki jól, de ha ezen aggódsz állandóan, akkor ennyi erővel sehova se menj el világot látni... Én bizony megnézném a Nagy Korallzátonyt, és tojok rá milyen veszélyek vannak. Persze az ésszerű óvintézkedéseket meg kell tenni, de azon túl ezen parázni? Az csak elrontja az élményt. Szerintem.
Kitty nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-07-17, 12:05   #4 (permalink)
Tag

CubaFiesta logója

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 68
CubaFiesta már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.CubaFiesta már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül CubaFiesta részére
Alapbeállítás

A megoldás egyszerű. Biztosítás. Egy másik topicban Tramcash postja is alátámasztja ezt, hogy nem ezen kell spórolni, ha valaki nyugodt nyaralást szeretne.

Mennyit, mire költesz az utazás során?

CubaFiesta
Régi 2010-07-26, 10:39   #5 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 51
sorszan már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.sorszan már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
bokker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Egyet értek az előttem szólókkal! Egy balesetből, soha nem lehet olcsón kijönni, még ha a anyagi kár nem is ér mert legalább annyi esze van az embernek hogy utazás előtt kössön egy sima egyszerű biztosítást, vagy ha búvárkodik akkor az annak megfelelőt (illetve kinek milyen kell, ez a piac úgyis elég széleskörű, mindenki megtalálja azt amire szüksége van meg amit a pénztárcája enged, bár nem hiszem hogy ezen a pár ezren kellene spórolni) akkor legalább anyagi kár nem ér. Persze a nyaralásnak adott esetben fuccs, de ez a max.
sorszan nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
búvár, búvárkod, merülés, snorkeling

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
nem javíthatsz hozzászólást

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks bekapcsolva
Pingbacks bekapcsolva
Refbacks bekapcsolva

A pontos idő 15:34 , a GMT +1 időzóna szerint.