Utazás Fórum

Utazás Fórum (http://forum.utazas.hu/index.php)
-   Szálláskeresés (http://forum.utazas.hu/forumdisplay.php?f=72)
-   -   Medves Hangulatszálló (http://forum.utazas.hu/showthread.php?t=573)

n.letta 2012-09-07 10:05

Medves Hangulatszálló
 
Idén a családommal a Medves Hangulatszálló wellness hétvége ajánlatát választottuk. A szállodában teke, úszómedence, szauna és egyéb szolgáltatások vártak ránk. A gyerekeknek nagyon tetszett a sportpálya, ahol szívesen fociztak. Részt vettünk több kiránduláson és túrán is. Élményeket kaptunk olcsón! Ezúton is mindenkinek ajánlanám a salgótarjáni Medves Hangulatszálló hétvégi wellness ajánlatát!

n.letta 2012-09-28 15:52

Kihagyhatatlan szilveszteri ajánlat
 
Csatolások: 1
Mi idén az év utolsó napjait a Medves Hangulatszállóban töltjük. Nagyon megtetszett nekünk ez a gyönyörű, erdei környezetben található hely. Érdekes programokat kínálnak kicsiknek nagyoknak egyaránt. Mindenkinek ajánlom aki szórakozással egybekötött pihenésre vágyik, egy elrejtett környezetben. Akit érdekel tekintse meg a Medves Hangulatszálló Vadregényes Szilveszteri Mulatságát!

http://hangulat.medves.hu/vadregenye...szteri-ajanlat

n.letta 2012-10-09 10:47

Vadregényes Szilveszteri Mulatság
 
Mi a salgótarjáni, erdei környezetben található Medves Hangulatszállóban töltjük az év utolsó napjait! Érdekes programokat kínálnak! Érdemes megtekinteni az ajánlatukat: http://hangulat.medves.hu/vadregenye...szteri-ajanlat

Alessandra 2014-03-01 14:03

Medves Hangulatszálló
 
2014 januárjában jártunk a Medves Hangulatszállóban férjemmel és két gyermekemmel. A recepción két mosolygós, kedves hölgy fogadott bennünket. Miután megtörtént az adminisztráció, felsiettünk a szobába, hiszen a kicsi Lelle már álmos volt. A szobába bekészítettek számára egy aranyos kis babaágyat, ahol azon nyomban el is aludt. Miután kipakoltunk, alaposan körbenéztünk. Kissé rend- és tisztaságmániás vagyok, azonban nem találtam kivetni valót a szoba tisztaságát illetően.
A vacsorát a 100 fős konferenciateremben fogyasztottuk el, mivel az étterem felújítási munkálatok alatt állt. A pincér egy fiatal, kedves és segítőkész fiatalember személyében tisztelt meg minket.
Az étel ténylegesen tájjellegű, házias elkészítésű volt. Mivel Hollókőről származom, felismertem a „hazai” ízeket. Az almás sütemény gyermekkoromat idézte, a nagymamám jutott róla az eszembe. A nagyobbik lányom meg volt róla győződve, hogy a dédi hozott nekünk a Hangulatszállóba egy kis csemegét.
A puha ágyban, sokan mondják, kellemesebben pihen az ember. Az pedig csak a ráadás, ha madárcsicsergésre ébredhet.
A reggeli fürdetésnél történt egy kis baleset, melyet a segítőkész takarító hölgy percek alatt, végig mosolyogva, az elnézéskérésünkre csak legyintve megoldott.
Gyorsan elteltek a napok, s ütött a búcsú ideje. A kislányok megölelték a recepciós hölgyeket, akik szinte nevetve viszonozták azt. A kisebbik lányom kissé el is pityeredett, amikor az utóba ülve elhagytuk a Medves Hangulatszálló területét.
Nem ígértek luxust. De amit igen, azt betartották. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne eltölteni egy kellemes hétvégét egy igazi, vadregényes tájon, kiszakadni a szürke hétköznapokból, feltöltődni egy jó hangulatot adó, kedves szállodában.

harzol 2014-03-01 20:40

Hát most már azt is tudjuk, hogy a szállodának fix IP címe van. Már két éve is n.letta ugyanerről az IP címről írt. :)


A pontos idő 21:01 , a GMT +1 időzóna szerint.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright © 2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.