Utazás Fórum

Utazás Fórum (http://forum.utazas.hu/index.php)
-   Telekocsi (http://forum.utazas.hu/forumdisplay.php?f=79)
-   -   Waze Rider (http://forum.utazas.hu/showthread.php?t=702)

harzol 2016-02-11 22:10

Waze Rider
 
A Waze már önmagában is egy zseniális találmány az autós navigációk terén, de a legújabb fejlesztésükkel valószínűleg a telekocsi piacot is meg fogják reformálni.
A Google által tulajdonolt Waze online navigációja a dugóelkerülés mellett már eddig is majd minden autós igényt ki tudott szolgálni (naprakész térkép, baleset és traffipax infók, lezárások, üzemanyagárak, pontos érkezési idő megosztás) és rövidesen arra is lehetőséget fog biztosítani, hogy aki szeretne megoszthassa autóját és költségeit másokkal.

A többi telekocsi szolgáltatáshoz hasonlóan az egy irányba utazó autósokat és autó nélküli utasokat igyekszik majd a Waze Rider is összepárosítani, de nem akárhogy. Az úton lévő autósok útvonalainak ismeretében a fuvart kereső utas láthatja, hogy melyik autó pontosan hova tart és mikor ér a közelébe. A Waze alkalmazást ismerve könnyen kitalálható, hogy hatalmas lehetőségek vannak a Waze Riderben, de pontos részleteket egyelőre még nem tudni.
A Waze Rider tesztidőszakát éli, így a publikum még nem ismerheti, de a közelmúltban történt átkeresztelése (RideWith > Waze Rider) arra utal, hogy hamarosan elérhetővé válik szélesebb tömegeknek.

harzol 2016-05-17 21:59

Jön, jön, jön! :)

http://hvg.hu/cegauto/20160517_waze_carpool_telekocsi
http://index.hu/tech/2016/05/17/a_go...elekocsizasba/
http://www.portfolio.hu/short/cegaut...ze.231960.html


A pontos idő 23:17 , a GMT +1 időzóna szerint.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright © 2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.