Utazás Fórum

Utazás Fórum (http://forum.utazas.hu/index.php)
-   Utazási irodák (http://forum.utazas.hu/forumdisplay.php?f=71)
-   -   Ultra Last Minute (http://forum.utazas.hu/showthread.php?t=199)

Zit 2010-08-18 09:23

Ultra Last Minute
 
Legújabb módi az Ultra Last Minute utazás, amikor csak az indulás előtt 1-2 nappal, sőt akár csak pár órával előtte derül ki, hogy hova is lehet utazni olcsón.

Mert a lényeg ez, vagyis utas szempontból a nagyon olcsó utazás. Cserébe az
utazási iroda ha nem is teljes összeget, de valamennyit mégiscsak be tud szedni az amúgy lekötött repülő, szállás... után.

Én elég rugalmas vagyok, így tetszene ez az utazási forma, de nem nagyon találok Ultra Last Minute utakat. Vagy ha igen, akkor az csak nevében az, árban már nem és egyéb paraméterekben sem. Hetekre előre szerepel a honlapon, szóval, mint egy sima Last Minute.

Ha valaki hallott ilyen ajánlatokról, vagy véleménye van az Ultra Last Minute utakról az leírhatná ide. Konkrét ajánlatok is lehetnek, hisz szerintem többünket érdekelne.

kvalcsi 2010-08-19 14:42

Szia Zit!

Én ugyan mindíg előfoglalással utazom, de tapasztalatom szerint ilyen ultra last minute utakat úgy tudsz kifogni, ha személyes mész be abba az irodába akivel utaznál 2-3 nappal a tervezett indulásod előtt. Valószínű, hogy van egy-két út ami nem kellt el, de az lutri, hogy hol maradt még hely.

Bomi 2010-09-03 10:04

Sharm el Sheikh
 
Van a Marathon Utazási Irodának egy oldala direkt erre: http://www.ultralastminute.hu/

Ahogy nézem vannak rajta kedvező ajánlatok, de többségük azért nem olyan egetrengetően kedvező. Mondjuk Sharm el Sheikh 1 hétre, félpanzióval és repülőjeggyel igen kedvezőnek tűnik 60 ezerért. Kérdés még milyen költségek jönnek hozzá, mert afelől nincs kétségem, hogy nem ennyi a végösszeg.


A pontos idő 00:04 , a GMT +1 időzóna szerint.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright © 2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.