Téma: Mexikó
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-10-07, 14:58   #9 (permalink)
kvalcsi
Szenior tag
 
Csatlakozott: 10-08-12
Összes hozzászólás: 171
Hírnév szint: 14
kvalcsi már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.kvalcsi már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.kvalcsi már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.kvalcsi már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Szia Taksi!

A fiam 2 éve volt egy hónapot Mexicóban, így van némi infóm róla a beszámolója és fotói alapján. Több napig Mexicó városban laktak egy ismerős házában, mely kb. 3 méter magas tömör kerítéssel volt körülvéve. Nagy a szegénység és éppen ezért sok a lopás, betörés. Amennyiben vigyázol a cuccaidra városnézés közben, nem fognak meglopni, mert elég sok a rendőr. Az utcákon általában elég nagy a kosz, de a sok látnivaló azért enyhít a dolgokon.
Ők egyénileg utaztak Madridi átszállással. Már kb. 8 hónappal korábban lefoglalták a repjegyeket, így aránylag olcsón megúszták. Sok helyen jártak Mexicóban, mivel elsősorban a hegyek, barlangok és egyéb természeti szépségek érdekelték őket.

A fiamnak 4300 méter felett vissza kellett fordulni, mert nem bírta a szervezete a ritka levegőt. Gondolom, Te nem mennél ilyen magasra, de nem árt tudni, hogy problémát okozhat már az ekkora tengerszint feletti magasság.

A Yukatán-félsziget élővilága gyönyörű.
kvalcsi nem elérhető   Válaszol idézettel