Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-11-08, 14:48   #51 (permalink)
Edit
Tag
 
Csatlakozott: 09-10-03
Összes hozzászólás: 87
Hírnév szint: 15
Edit már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Edit már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Edit már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

A papírok leadása után nekünk csak a repülési dolgokat kellett intézni. De ez mindenkinek van, aki Mauritiusra utazik. Egy papírt kellett kitölteni a gépen, hogy mikor voltál lázas utoljára, meg ilyen egészségügyi kérdések, mert nagyon félnek a sárgaláztól. Viszont a védőoltás nem kötelező. A másik papír szintén a gépen volt, hogy meddig maradunk és melyik szállodában. Esküvővel kapcsolatban nem volt ügyintézés.

A szállodában találkoztunk az esküvői kordinátorral, időpont alapján. Akkor mutatott egy fényképalbumot, 4-5 csokorral, meg kitűzővel, hogy milyet szeretnénk. Mutatott fotót a tortáról, hogy mindenkinek olyat szoktak adni, jó lesz e. Nagyon finom, gyümölcsös torta volt. Extrába lehet kérni az asztalra virágdíszt, meg a hajadba is virágdíszt, ezért már fizetni kell, meg a zenéért is. Az esküvő helyszíne szabadon választható a szálloda területén belül, de ha árnyékot is akartok, akkor érdemes a szalmatető alá vonulni, mert délután 3kor tartják az esküvőt. Mi a szállodától kértünk tanút, de lehet bármelyik vendég is az. Az esküvői koordinátor mondta meg azt is, hogy két nappal az esküvő előtt reggel 8-ra jön értünk a sofőr, aki bevisz a belvárosba papírt intézni. Egy nagyon jó fej emberke vitt minket mindenhova, soron kívül bevitt minket. Egy délelőtti program volt. Délután a Mahébourgi anyakönyvvezetőhöz mentünk egyeztetni. Felmérte a nyelvtudásunkat, megbeszéltük a részleteket. Valami papírt kaptunk, hogy mi milyen házasságot szeretnénk, ezt az esküvőre döntsük el. Nem értettük tisztán, de valami olyasmi volt, hogy anyagi közösséget szeretnénk, vagy nem. Azt mondta, hogy készüljünk kis szöveggel, miért házasodunk össze, de neki elég ha annyit mondunk I love you. Így mi annyit mondtunk. A miénk nagyon kötetlen szertartás volt, igazából inkább beszélgetés, aminek során a férjemet eltiltották Sharon Stonetól. Kb fél óráig tartott, utána kb fél óra fényképezkedés volt. A fényképész benne volt a csomagban. Csinált 200 képet, amit még aznap este megkaptunk kicsinyített formában, és 36-ot választhattunk belőle ingyen, a többit talán 2 euróért. Ezeket másnapra megkaptuk. Mondjuk mi a fényképésszel egyezkedve megvettük a többi képet is.
A vacsorára több alternatíva volt, mi végül a tengerparti étterembe ettük meg, de a többi vendégtől kicsit távolabb ültünk. Megkaptuk a maradék pezsgőt (gyakorlatilag új üveggel) meg a tortát, amit elosztottunk a többi vendégnek. Két menüből választhattunk.
A szálloda nekem nagyon tetszett, még nem voltam ilyen elegáns helyen. Próbálok feltölteni róla képeket, remélem sikerül, és akkor meg tudod nézni.

Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok. Nekem még mindig nagy élmény, bár már régen volt.
Edit nem elérhető   Válaszol idézettel