Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2009-11-30, 14:02   #2 (permalink)
ProJó
Új tag
 
Csatlakozott: 09-11-30
Összes hozzászólás: 11
Hírnév szint: 0
ProJó a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Sziasztok

Volt egyetemi évfolyamtársam és barátom ment ki tavasszal Londonba. Közvetítő által szerzett ideiglenes munkát, gyakorlatilag csinált mindent, de a gány melóból mostanra elege lett. Itt követte el a hibát. Felmondott úgy, hogy nem volt másik lehetősége. Most nincs jövedelme, munkát keres és a tartalékait éli fel.
Neki szeretnék segíteni. Ha valaki tudna valamit ajánlani egy műszaki menedzser - gazdasági informatika - diplomával rendelkező, angolul középfokon kommunikáló Angliában élő fiatalnak akkor az kérem írjon itt. Lassan bármi érdekli, bár azt mondja, hogy a válság ellenére nem szívesen vállalna szellemi kihívást egyáltalán nem igénylő elfoglaltságot. Londonban gondolom elég sokan élnek honfitársaink, sok a közvetítő és egyéb ottani munkavállalással foglalkozó cég. Velük mi a helyzet? Valaki szerintetek tud segíteni? Kitől érdemes segítséget remélni?
Azért is egyre égetőbb a helyzet, mert úgy volt, hogy jövő év elején, diplomám megszerzése után én is megyek utána. Végzettségem ugyanaz, de én nem vagyok olyan bevállalós és vagány. A válság miatt itthon sem jó, kint sem jó. Ha barátomnak sem jön össze és hazajön én már bele sem fogok vágni.
Józsi
ProJó nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések