Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-11-29, 09:45   #5 (permalink)
kvalcsi
Szenior tag
 
Csatlakozott: 10-08-12
Összes hozzászólás: 171
Hírnév szint: 14
kvalcsi már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.kvalcsi már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.kvalcsi már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.kvalcsi már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Nem zavartad meg vizuális figyelmemet és felőlem reklámozhatod, mert biztos van akit érdekel.

Szerintem az a legbiztonságosabb, ha nem teszünk a bőröndbe nagy értékeket. Arra van a kézipodgyász, hogy azokat abban vigyük magunkkal.
Én biztos nem lennék olyan bolond mint az általad belinkelt egyik cikkben olvasott emberek. 800 eurót vagy a 40 ezret érő karkötőt nem tennék bőröndbe.

"Fülvédőben csempészett ki két rakodómunkás a Ferihegyi repülőtérről 800 eurót, amit egy utas bőröndjéből loptak ki. A férfi csak Bécsben vette észre hogy hiányzik a pénze, de a felesége azonnal feljelentést tett és a rendőrök elfogták a tolvajokat. A kamera buktatott le egy másik reptéri dolgozót aki a biztonsági átvilágításkor lopta el egy nő 40 ezer forintos karkötőjét.
A reptéri rendőrök szerint nemzetközi viszonylatban még mindig biztonságos Ferihegy, ugyanis az utóbbi időben, a négymillió utas közül csak 57-től loptak el valamit."
kvalcsi nem elérhető   Válaszol idézettel