Téma: Thaiföld
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-12-17, 15:00   #2 (permalink)
Vándor
Új tag
 
Csatlakozott: 10-12-16
Összes hozzászólás: 26
Hírnév szint: 0
Vándor a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Azt se felejtsük el, hogy sokan csak a nők miatt mennek oda, akik aztán többnyire még lányok csak és fillérekért árulják magukat.
Sokszor emiatt nem is nagyon szeretik a nyugati turistát, mert aki beleillik a modellbe, azon rögtön a prostikat hajtó gazdag nyugatit látják.
Többekkel beszélgettem már Thaiföldről és eléggé megoszlottak a vélemények. A mindenki által ismert tömegeket vonzó helyekre (Bangkok, Pattaya...) az az általános kép, hogy drágább az ország többi részénél és ráadásul nagyon piszkos. Igazán szép és élvezhető helyeket mindegyikőjük véletlenül találta!

Sokan a kosz és a nem túl bizalomgerjesztő helyi hozzáállás miatt tartózkodnak minden helyi ételtől. Van aki erre is azt mondta, hogy nagyon olcsó és nagyon jó volt.
Hasmenése érdekes mód mindenkinek volt. A paranoiás semmit ki nem próbálónak és a mindent bevállalónak egyformán. Széntabletta alap felszerelés.

Oltások nem tudom kötelezőek-e, vagy csak nagyon ajánlottak, de azokat is beadatta magának mindenki még itthon, utazás előtt.

Amit ismerőseim megnéztek és mond is nekem valamit: Bangkok, azon belül a Királyi-palota és Khao San Road; Kwai folyó és annak a filmből ismert hídja; kigyófarm;

Ezek után én úgy látom, hogy főleg a kalandvágyó típusnak jön be Thaiföld. Azok akik szép rendezett és nyugodt pihenést akarnak nem annyira való.

Én természetesen szeretném kipróbálni!
Vándor nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések