Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-12-20, 13:48   #65 (permalink)
bokker
Tag
 
bokker logója
 
Csatlakozott: 10-04-14
Összes hozzászólás: 48
Hírnév szint: 0
bokker már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.bokker már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
tramcrash eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
KeriKe: Azért a repülőtér nem panelház, hogy előregyártott elemekből rakják össze Bár annyiban igazad van, hogy végülis mindent előregyártanak benne, pl a homokot sem ott olvasztják üvegnek, meg vágják méretre, meg a vasat sem ott kohásszák meg, sőt alighanem téglát sem égetnek a helyszínen
A gyorsaság az tényleg dicséretes, bár én azt mondom, hogy a napot nyugtával dicsérjük, és ne igyunk előre a medve bőrére, és aki korán kel aranyat lel. Ja ez utóbbi nem ide passzol, de mindegy. Szóval a négyesmetróhoz viszonyítva, amihez képest Kőműves Kelemen is gyorsasági építészbajnok volt, valóban lenyűgöző lesz, ha időben elkészül.

Kitty: Na, ez is jó hír, mert én nem szeretek egy sötét, szűk helyen, kaja nélkül várakozni - meg hát ki szeret. Bár arra kíváncsi leszek, hogy a Burger King vajon milyen árakat alkalmaz majd a reptéren - mert ugye a Meki is drágább a balatonnál, mint Budapesten vagy bárhol máshol - gondolom ez itt sem lesz másképp...
Jajj de vicces valaki! Nyilván nem arról van szó, hogy helyben készítik még a nyersanyagot is... hanem, hogy nagyobb paneleket előre elkészítenek és ezeket húzzák egybe.

Egyébként az is lehet, hogy az új terminél nem csak újabb turistákat csalogat ide és a mi utazásainkat könnyíti meg, hanem talán a repjegy árakra is jótékony hatással lehet!
bokker nem elérhető   Válaszol idézettel