Téma: Balaton
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-02-25, 12:48   #11 (permalink)
Hiccs
Tag
 
Hiccs logója
 
Csatlakozott: 10-04-27
Összes hozzászólás: 55
Hírnév szint: 15
Hiccs már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Hiccs már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Hiccs már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
KeriKe eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Tudom hogy Siófok jó hely buli szempontjából de ott már nagyon sokszor voltunk, most akarunk egy kis változtatást. Elég sok jó szállást találtam + más fórumokon is ajánlottak már, igazából el kell döntenünk hogy melyik ami a legszimpatikusabb. A Marina-t ajánlották eddig a legtöbben. Amúgy nem igaz hogy Füreden nincs buli mert ott a Sundancepark, amit aztán vetekszik Siófokkal...! A Marina-ban amúgy meg van előfoglalási kedvezmény, szóval ezért hajlom én, inkább arra, keress rá ha érdekel. A Balaton mindig is felkapott volt, persze voltak hullámvölgyek, de a tavalyi nyár tapasztalatai azt mutatják hogy nagyon-nagyon sokan mennek le, persze főleg fiatalok. Ti mikor tervezitek az utazást?
Én is úgy tervezem, hogy előre foglalnám a szállást, mert akkor szoktak lenni kedvezmények, de eddig még nem találtam meggyőző ajánlatot. Én a Balaton-felvidéket preferálom leginkább, én azt szeretem, főleg Tihany környékét, szóval oda akarok foglalni mindenképpen. De mondjuk az is igaz, hogy még csak február van... ki tudja, hogy kell-e ennyire nagyon előre gondolkozni a nyáron!
Hiccs nem elérhető   Válaszol idézettel