Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-04-04, 11:32   #2 (permalink)
traveller
Szenior tag
 
Csatlakozott: 09-10-10
Összes hozzászólás: 339
Hírnév szint: 15
traveller már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.traveller már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.traveller már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.traveller már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Ez egy jó kérdés, ám természetesen 2 oldala van.

A szállodákat a profit érdekli leginkább, így azt nézik mivel járnak jobban. Van aki ugyanis nem örül a kutyás társaságnak. Sok vendég negatívan éli meg, ha akár csak halk kutyaugatást hall szabadsága alatt.
Némi közvetlen plusz költségei is lehetnek a szállodának, mert ugyan biztos minden vendég biztosra mondja, hogy a kutyája nem piszkít oda sehova, ám valamiért mégis elő szokott ilyen fordulni.
Mindez a szállodák többségének úgy tűnik nem éri meg, vagy legfeljebb csak felár ellenében. Az egyedül utazóknak azért is drágább szokott lenni a szállás, mert egy csomó fix költség van. Egy egyágyas szoba nem fele akkora, mint a kétágyas. Ugyanúgy van benne fürdő, TV...

Persze van olyan hotel, panzió, aki pont arra hajt rá, hogy a kutyával utazókat kiszolgálja. Ebből a piaci szegmensből kívánnak bevételt szerezni, ami akár jó üzlet is lehet, hisz sokan vannak olyan helyzetbe, mint te. Ők mind nagy eséllyel választanak kutyabarát szálláshelyet.

Érdemes rákeresni a Google-ben, vagy pl. a http://kutyas-szallodak.lap.hu/ oldalon tájékozódni. Szerintem biztos fogsz megfelelőt találni.
traveller nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések