Téma: Alanya
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-04-29, 10:56   #2 (permalink)
grave
Új tag
 
Csatlakozott: 09-10-27
Összes hozzászólás: 20
Hírnév szint: 0
grave a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Tavaly nyáron Alanyában nyaraltunk, All-Inclusive, egy hotelben.
Szállás rendben volt teljesen, így inkább a programokról írnék.

Pamukkale volt az egyik fő programunk és egyszerre imádtuk és bántuk. Utazási irodával szervezve mentünk és nagyon hosszú és izzasztó volt az út. Mások olcsóbban, magánszervezésben és gyorsabban jutottak oda ugyanúgy Alanyából. Nekünk egy teljes és nagyon fárasztó nap volt, rövid érdemi programmal.
Mindezek ellenére Pamukkale csodálatos, jó volt fürdeni is, csak ne lettek volna annyian.

Alanya környéki barlangok felkeresése hajóval már minden szempontból tökéletes program volt. Sikerült másik tapasztalatai alapján a tömegtől elszakadva 2 másik házaspárral kihajózni egy teljesen független helyi hajós által. Ennyi barlangot nem is láttam még összesen sem, most pedig csak jöttek sorban. Gyönyörű víz, fürdőzések, rugalmas programban. Nagyon jó volt.

Rafting és Safari túra volt még ajánlott program, de ezeket kihagytuk. A hőmérséklet hatására az aktív kikapcsolódásra kevésbé vágytunk, a szárazra pedig még úgy sem.
Élveztük a tengerpart és a hotel nyújtotta szolgáltatásokat, a várost. Alanya szűkebb környezetét igyekeztünk bejárni, ami taxival sikerült. Egyből ajánlotta is a sofőr a legjobb kilátóhelyet. Vár, templomok és még sok egyéb apróság.
grave nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések