Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-05-13, 00:31   #18 (permalink)
sensor
Új tag
 
Csatlakozott: 11-05-12
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
sensor a hírnévhez vezető út elején jár.
Talking ingyen Tenerife

Én most voltam áprilisban ingyen Tenerifen.
A történet a következő: Valamikor 2010 októberben résztvetünk egy nyugdíjas reklám buszos utazáson. gyapju ágynemű, edénykészlet, takaritó gép Q10 stb .,a szokásos témák. Vettünk egy elég drága dolgot erre bónuszként ajánlották fel a 8 napos , 4 személyes apatrman igénybrevételét Tenerife déli partján ( Playa de las Americas ha valaki meg akarja nézni).
Azt mondtam magamban hogy most kifogok rajtuk és azért is elmegyek.
Beterveztük a husvéti szünet időszakát 2011 április végét és két gyerekemmel ,feleségemmel .készültünk az útra. Az időpontot egyeztettem a szervezővel, O:K. volt ,ezután -Novemberben megvettem a 4 repjegyet. Olcsó volt ,68eFt/db Malév - ibéria. elég sokat kellett vadásznom a jegyre meg a jó átszállásra Madridban, de sikerült.
Egy**** resort hotelbe hivtak, természetesen éppen a felujítás clőtt álló részben kaptunk apartmant, de végül is megfelelő volt.
Valóban végig kellet hallgatnunk a promo előadást, de én már az elején tisztáztam ,hogy van máshol üdülési jogunk és nem fogok semmit venni.
Eben a hotleben heti négy napon, naponta kb 100 vendéget fogadnak ílyen módon ingyen a reklám kedvéért.
A tájékoztatón az hangzott el hogy itt a heti igénybevétel jogát telekönyvi bejegyzéssel tulajdoni hányaddal támasztják alá. Ezt természetesen nem tudtam ellenőrizni. az is kiderült hogy ha tuljadonos vagy és vendéget küldessz oda akkor 200 EUro prémiumot kapsz, amivel a fenntartási költségeket csökkentheted. Végül is n nem panaszkodom, szép idő volt, külön költségeket nem számoltak fel, saját ellátásunkat biztosítottuk, nem voltak drágábbak az üzleti élelmiszer árak mint nálunk. (mértékegységem a vendéglői sőr 1Euro/korsó, ami igazán olcsó).

közlekedés: Mi az északi reptéren (Tenerife norde) szálltunk le.Kb 70 km a táv.ezért autót béreltem itthonról az interneten . 1600os ford focus 108Euro egy hétre. a kocsit a reptéren vettem fel és adtam le.

Összefoglalva: aki még nem járt ott és megteheti, próbálja ki.
sensor nem elérhető   Válaszol idézettel