Téma: Egyiptom
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-06-10, 17:23   #52 (permalink)
AnaMi
Új tag
 
Csatlakozott: 11-01-31
Hely: Cairo- Budapest
Összes hozzászólás: 15
Hírnév szint: 0
AnaMi a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
DaveeD eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Egyszer volt szerencsém Egyiptomhoz, és felejthetetlen élmény volt. Egyetlen gond volt, hogy elsődlegesen búvárkodás céljával mentünk, és így nem tudtunk túl sok mindent megnézni, mert a 7 napból 5-öt hajón, vagy a víz alatt töltöttünk (bár ezt is érdemes kipróbálni, mert nagyon szép és gazdag a vízi élővilág is).
A szárazföldön csak egy napot voltunk körülnézni, amikor is elmentünk busszal a királyok völgyébe és a karnaki templomba. Nagyon szép volt, csak kicsit a 2x6 órás buszút megviselt. Sajnos a piramisokat nem tudtuk megnézni, mert a csoport nagyobb hányada leszavazta a dolgot, mivel az már 2 x 10 óra buszozás lett volna oda vissza.
Sokan félnek a terroristáktól, de alaptalanul, mert az út mentén minden kiló méternél állt egy géppuskás katona, aki a rendet ügyelte, a buszút folyamán pedig katonai kísérettel haladtunk konvojba.
A szálloda csodás volt, hatalmas zöld oázis kerttel, és saját tengerparttal.

Azt kihagytam, hogy Hurgadában voltunk.

Mindenkinek ajánlom!

Javítanék,,, Hurghadábol , Cairoba az út max 6 óra, és ebben benne van a félúton tartott pihenő.
Minden évben leruccanok Cairo ból a Go busszal,, soha nem volt több, kényelmes, az úton filmvetítés, persze arabul, grátisz kajacsomag, és a jegy mindössze 160 Le ami kb 6000 ft.
Biztonságos, és meglepő, de én most 2011 márciusában sem láttam katonákat az út mentén,és a buszt sem kísérték.
3 hónapos kint tartózkodásom alatt , nagyobb biztonságban éreztem magam, mint itthon a 4-6 os villamoson, vagy a 7 es buszon.
AnaMi nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések