Téma: Zakynthos
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-06-12, 22:22   #14 (permalink)
Mrs.Carretta
Új tag
 
Csatlakozott: 11-06-12
Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
Mrs.Carretta a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Zakynthos

Aki Zakynhtosra akar utazni,ajánlanám Aghios Sostist. Egy csendes kis paradicsom,főleg családosoknak ajánlom. Aki bulizni akar átmehet Laganasba,7 km-re van,ott zajlik az élet éjszaka.
Mi kocsival voltunk,2 napot utaztunk,megszálltunk egy éjszaka Paráliában. Utólag láttuk,hogy Pestről indul repülő,most jó árban ajánlják,60ezer forint körül/fő. Ha 2 személy megy akkor is megéri,mert a benzin és a rengeteg autópálya díj majdnem ugyanannyiba kerül 2személyre,kb. 20ezer a különbség,annyiért pedig megéri,hogy nem 17 órát utazol (amit 2 nap alatt sem tudsz kiheverni),hanem repülővel csak 2,5 óra az út. Megiszod reggel a kávédat itthon és délben már ott ebédelsz
Aki eljut Aghios Sostisba,ajánlom az Ole Ole Taverna éttermet,eszméletlenül finom kajákat lehet enni,rugalmas a menü,tehát azt kombinálhatsz össze,amit akarsz. A tulajok,Andreas és Roberto végtelenül kedvesek,viccesek,segítőkészek. A taverna(terasz) egy álom,csupa virág,romantikus,családias. Ja,és van gyereksarok is a piciknek,ahol játszhatnak. Nem szabad kihagyni!!! Árban is jók,de a kaják mindőségét és ízvilágát illetően a legjobbak! Hamarosan feltöltök egy kis videót vele a You Tube-ra,ott megnézhetitek.
Bármi kérdés van segítek!
Mrs.Carretta nem elérhető   Válaszol idézettel