Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-06-23, 16:39   #14 (permalink)
Tenerife fun
Új tag
 
Csatlakozott: 11-06-23
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
Tenerife fun a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Sziasztok!

Én két évvel ezelőtt voltam a családommal "ingyen" utazás keretében. Mi is szkeptikusan álltunk hozzá, hogy biztos van benne vmi buktató. Ennek ellenére részt vettünk egy ilyenen, ráadásul egy 12 hónapos gyermekkel utaztunk, és nagyon pozitívan csalódtunk benne.
A repülőjegyet kellett csak kifizetni, a szállás teljesen ingyen volt, sőt mi még félpanziót is kaptunk és azért sem kellett fizetni. Tény és való meg kellett hallgatnunk egy előadást, de ezt sem tették kötelezővé. Már a beszélgetés elején mondhattuk volna azt, hogy nem érdekel minket és mehettünk volna strandolni. Mi azért meghallgattuk, mert nem az itthoni szokásos magyar stílusban zajlott az előadás. Az asztalnál csak mi és az előadó ült, csak velünk foglalkozott, teljesen baráti társalgásban. Egyáltalán nem nehéz nemet mondani a végén, mert nem éreztük kellemetlennek, és utána is ugyanolyan barátságosan bántak velünk a szállodában mint az előadás előtt.
Mi fantasztikus élményekkel tértünk haza, és idén ismét megyünk, ugyanilyen ingyen utazás keretében, csak másik szállodába, mert működik a dolog és teljesen megbízható.
Nem igaz az sem, hogy csak előszezonban van hely, mert mi pont a főszezonban megyünk, augusztusban. Igaz a repjegy így drágább, mint szezonon kívül, de így is jobban megéri mintha ugyanerre a főszezoni időszakra befizetek egy horvátországi nyaralást.
Az időjárásról meg annyit, hogy Tenerifének azon a részén ahol az apartmanokat kínálják mindig ugyanolyan az időjárás, legyen az előszezon vagy főszezon. Mindig süt a nap, mindig meleg van.

Szóval én csak ajánlani tudom!!!
Tenerife fun nem elérhető   Válaszol idézettel