Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-06-24, 10:19   #1 (permalink)
harzol
Adminisztrátor
 
Csatlakozott: 09-10-01
Összes hozzászólás: 107
Hírnév szint: 10
harzol a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás 360° bringa - Kerékpártúra és nászút a föld körül

Nem semmi vállalkozásba kezdett Harkányi Árpád és felesége, Zárug Zita. Egész pontosan föld körüli útra indultak biciklikkel, méghozzá fekvőkerékpárokkal, ezért a 360 fok bringa elnevezés.
A 40.000km körüli úttal kapcsolatos élményeiket megosztják a nagyközönséggel honlapjukon és facebook oldalukon is:

Holnap: http://360fokbringa.hu/hu/
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Honeym...00840353275818

Mivel Árpi az öcsém és az Utazás Fórumnak is tagja, így gondoltam megér itt is egy témát a nem hétköznapi, több évesre tervezett nászútjuk.

Rövid útvonalvázlat:

Budapest - Temesvár - Szófia - Isztambul - Grúzia - Örményország - Irán - Türkmenisztán - Üzbegisztán - Tadzsikisztán - Kirgizisztán - Kína - Himalája 7-8000 méteres hegyei közt - Pakisztán - India - Nepál - Katmandu - Tibet -Malajzia - Laos - Vietnam - Kambodzsa - Thaiföld - Malajzia - Szingapúr - Bali

Innen pedig nagy vonalakban hisz még nincs pontosan megtervezve: Ausztrália, Új-Zéland, Dél-, Közép-, majd Észak-Amerika és vissza Európába.

Ebben a témában igyekszem majd beszámolni utazásukról és talán még Árpit és Zitát is ráveszem, hogy néha itt is beszámoljanak az élményeikről.

Ha pedig kérdése van valakinek hozzájuk, akkor tegye fel bátran itt, mert ha más nem rajtam keresztül válaszolni fogunk rá.
harzol nem elérhető   Válaszol idézettel