Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-06-28, 14:01   #62 (permalink)
Edit
Tag
 
Csatlakozott: 09-10-03
Összes hozzászólás: 87
Hírnév szint: 15
Edit már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Edit már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Edit már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Kedves mollie!

Először is gratulálok, nagyon szép lesz az egész biztosan. Amik hirtelen eszembe jutnak: A szálloda bármelyik részére választhatjátok az esküvői ceremóniát, nem kötelező a szalmakunyhóba. Lehet a parton, a füvön, bárhol, ahol nektek tetszik, de a szálloda többi nyaralóját nem zavarhatja. Mi először a pálmafák alá szerettük volna, de ott tele volt napozóval, így végül maradt a kunyhó. Arra készüljetek, hogy a fényképek miatt a kunyhó két oldala valami fóliával védve van a széltől, így hiába van árnyék, nagyon meleg van alatta.

Nem tudom, hogy szeretnél e fátylat, de érdemes meggondolni. Nekem az enyhe szélben folyamatosan vízszintesen állt, végül betűrtük a ruhám alá, vagy úgy ölelt a férjem, hogy hátul lefogta a fátylam.

A vacsorával volt egy kis gondunk. Az esküvő után pincér szolgálja fel a vacsorát előre meghatározott menüből. Ezt mi választhattuk ki, volt mindenből 3 féle. (előétel, főétel, desszert) Sajnos az ételek nevét mi nem értettük (a szavakat igen, de ebből nem jöttünk rá, mi az étel, meg sok fűszer is ismeretlen volt), így esett, hogy én valami marhahúst választottam előételnek, és nyerset kaptam. Nem is ettem meg.

Az ágyba reggelivel is vigyázni kell. Előre meg kell adni egy étlapon hogy mit szeretnétek. Írjatok rá mennyiséget is! Mi nem írtunk, így aztán noha mindketten palacsintát kértünk, csak egy adagot hoztak. (Egyébként mindenből csak egy adagot adtak.)

A szervezéssel egyébként nem volt szinte semmi dolgunk, minden nagyon olajozottan ment.
B_Viki írta, hogy ők külön fotóst fogadtak, mert a szálloda fotósa csak a ceremóniát és utána fényképez, az előkészületeket (öltözés, haj, smink) nem. Érdemes előtte kicsit körülnézni a kertben, mert a szokásos fotók mellett ha van bármi kreatív ötlet (napágyban fotó, fűben fekve, tengerben medencében fotó, vízisiéles közben ...) akkor azt is megcsinálja.

Nekem ennyi jutott eszembe, de ha van konkrét kérdésed, írd meg nyugodtan. B_Viki is biztosan szívesen válaszol, vagy egészít ki, ha van még ötlete.
Edit nem elérhető   Válaszol idézettel