Téma: Amszterdam
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-07-06, 23:37   #20 (permalink)
keri
Tag
 
Csatlakozott: 11-01-07
Összes hozzászólás: 51
Hírnév szint: 14
keri már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.keri már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.keri már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.keri már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Hali
Volt szerencsém nekem is e csodás városba látogatni ! Röviden a történet , hogy "kerültem" oda : Barátnőm 10 év után hazalátogatott New Yorkból . egy szerda délelőtt borozgattunk ( ami szintén nem szokványos az én esetemben !) egy pubban , és Ő kitalálta , h mivel kicsi az esély ,h a közeljövőben még hazajönne , megszeretné nézni Amszterdamot . Vagy a coffee shoppok-at ??? Mondta , menjek vele . Szerdán kitalálta és pénteken repültünk .
Felejthetetlen 3 napot töltöttünk ott ! Természetesen a város központi részét bebarangoltuk (nem csak coffee shoppokat ) , ami fantasztikus szép . Ahogy az előttem szólók is írták , a rengeteg bicikli , a régi és ferde épületek, a piros lámpás negyed , a gyönyörű zöld parkok , és a várost övező csatornarendszer . Mind-mind bámulatos .
Bár az időjárással nekünk nem volt túl nagy szerencsénk , május végén mentünk , gondoltuk ott is szép időnk lesz . Hideg is volt esett is , bár nem mindennap ,de ez nem szegte kedvünket egyáltalán . Volt mivel javítani Például csokis muffinnal . Volt benne valami érdekes illatú fűszer is ...
A lényeg , h így is - úgy is naggggggyon szupi volt !!!
Képek az albumban
keri nem elérhető   Válaszol idézettel