Téma: Mauritius
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-01-21, 08:26   #6 (permalink)
Edit
Tag
 
Csatlakozott: 09-10-03
Összes hozzászólás: 87
Hírnév szint: 12
Edit már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Edit már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Edit már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

A helyiekkel nem nagyon volt gondunk. Mi bűnözéstől nem tartottunk, nem is hallottunk róla. Viszont nagyon rámenősek. Egyik sétánk alkalmával beszéltünk egy férfival. 10 percig csak érdeklődött kik vagyunk, elmesélte ő ki, milyen a sziget, egyebek, aztán mikor mentünk volna tovább, akkor elkezdett egy kagylóláncot tukmálni ránk. Alig tudtunk megszabadulni tőle, és akkor is haragudott ránk, mert nem vettük meg. A szállodában is sétáltak emberkék hajóutat, nyakláncot kínálva, de ők európaibb módon tették. Egy piacra érdemes elmenni, ott tényleg nagyon rámenősen kínálgatnak, de jó a hangulata. Általában mindenki nagyon kedves, érdeklődik jól érzed e magad.

A szálloda tényleg tiszta, bár nekünk nem sikerült a gekkókat és gyíkokat kint tartani a szobából. De egyáltalán nem zavartak.
Ami viszont furcsa, hogy ahol sok indiai volt ott nekem forgott a gyomrom, pedig mindenki tiszta és jól öltözött volt. Szerintem a tetszaguk volt más, de ez csak nagy tömegben jött ki.
Edit nem elérhető   Válaszol idézettel