Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-08-04, 16:32   #10 (permalink)
Artemis
Új tag
 
Csatlakozott: 11-08-04
Összes hozzászólás: 8
Hírnév szint: 0
Artemis már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Artemis már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Volt alkalmam egy pár várost/-kát, megnézni. Nekem nagyon tetszett amit láttam. Amszterdam, Den Haag (Hága) -ez tetszett a legjobban- Middelburg, Rotterdam, Delft, Volendam, Apeldoorn, Xanten, Maastricht.
Akiket érdekel a történelem, azoknak erősen javaslom a két utóbbit. Xantenban van egy hatalmas múzeum archeológiai park és ásatás, asszem olyan 10 eur volt a belépő per kop, de nagyon megéri. Maasrichtban menjetek el a Helpoort-hoz, van egy kisfilm az archeológiai munkálatokról és egy kedves idősebb úriember aki nagyon sokat (és érdekesen) tud mesélni (angolul is) a hely történelméről. Hága-nak gyönyörű (homokos - kagylós tengerpartja van. sokan voltak ott de valahogy nem volt zavaró. A víz természetesen baromi hideg de kis ideig el lehet viselni.
Érdekes élményt nyújthat a Delta-Expo ahol egy kisfilm és egy kiállítás keretében megnézheted hogy hozták létre a holland gát történetét és lehet tenni egy sétát is a gát egy bizonyos részén. Apeldoorn-ban pedig a HEt Loo kastély kihagyhatatlan, bár csak a park-ban szabad fotózni de ott is elcsattintottam jó pár képet. Majd teszek fel egy párat.
Artemis nem elérhető   Válaszol idézettel