Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-08-18, 12:41   #1 (permalink)
fadi
Új tag
 
Csatlakozott: 11-07-25
Összes hozzászólás: 7
Hírnév szint: 0
fadi a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Nyíregyházi vadaspark

Volt szerencsém egy napot eltölteni a Nyíregyházi vadasparkban, meg vagyok elégedve azt kell hogy mondjam.

A belépők 100 Ft és 2400 Ft között változnak, a park területén az étel-ital szokványos áron kapható, sör 350, üdítő 250-280 (fél L), ételek 200-1200 Ft között.

A parkot nem aszerint érdemes jellemezni, hogy mennyi állat van benne, mert általában sokféle állat van minden ilyen helyen sokkal fontosabb, hogy az állatok milyen körülmények között vannak tartva, amiben ez a park szerintem kitűnően teljesít. Minden állatnak hatalmas kifutója van, már az állat igényeihez és méreteihez képest, szerintem a körülményeket az jellemzi a legjobban, hogy Nyíregyházán gyakran szaporodnak az állatok, ami szerintem a jó körülményeknek is köszönhető.

http://sostozoo.hu/ itt több információ is elérhető a parkról. Csatoltam pár képet ízelítőnek, ezek nem tudják megmutatni a park valódi méreteit.
Csatolt kicsinyítések
nyiregyhazi-vadaspark-akvarium.jpg   nyiregyhazi-vadaspark-fokabebi.jpg   nyiregyhazi-vadaspark-komodoi-varanusz.jpg   nyiregyhazi-vadaspark-majom-kifuto.jpg   nyiregyhazi-vadaspark-majombebi.jpg   nyiregyhazi-vadaspark-medveerdo.jpg   nyiregyhazi-vadaspark-nyiregyhazi-vadaspark-terkep.jpg   nyiregyhazi-vadaspark-oroszlanfokak.jpg   nyiregyhazi-vadaspark-oserdo.jpg   nyiregyhazi-vadaspark-rhino.jpg   nyiregyhazi-vadaspark-tarzan-oesveny.jpg  
fadi nem elérhető   Válaszol idézettel