Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-10-09, 09:47   #23 (permalink)
Tiberiusz
Új tag
 
Csatlakozott: 11-10-09
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
Tiberiusz a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Nézd meg jól

Az ingyen szállással kapcsolatban egy csomó naivitás van, és ezt úgy mesélem, hogy a két közismert tenerifei üdülőt kipróbáltuk.
A legfontosabb, hogy megéri, ha ingyen adják. Ha már pénzt kérnek érte, mint a regency teszi, akkor kerüld el nagy ívben. Egyrészről mert alig többért korrekt szállást kapsz aKanári-szigeteken (ld booking.com) másrészről mert nem rontják el egy teljes napodat. Konkrétan 200 euróért rengeteg olyan szállást találsz, ahol nem akarnak eladni neked semmit, és a 7 napból hetet élvezel.
A repülésről. Tenerifére 20 ezerből is le lehet jutni, de ritka az az időszak, amikor 40 fölött kellene fizetni érte. A lejutáshoz két légitársaság ajánlatait kell kombinálni, a wizzair-ét és a ryanair-ét, vagy egyszerűen kimenni Pozsonyba, és lemenni egy másik szép szigetre, Grand Canariára Ryanairrel, 100 - 150 euró közötti áron.
A helyi közlekedésről: szerintem fölösleges autóbérléssel görcsölni, nagyon jó é s olcsó a busz. A titsa.com-on minden járat fenn van, tessék olvasgatni. Bono tickettel pedig még olcsóbb.
Végül az időpontokról... Tenerife az a hely, ahova ősztől kora tavaszig érdemes menni. Felejtsd el, hogy neked nyáron kell nyaralnod, próbáld inkább ki az itteni taknyos novemberben, vagy a hideg februárban...
Tiberiusz nem elérhető   Válaszol idézettel