Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-12-26, 21:08   #8 (permalink)
Juan
Új tag
 
Csatlakozott: 11-12-14
Összes hozzászólás: 6
Hírnév szint: 0
Juan a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Kedves Tamaga!
Elöször is ezúton kívánok Boldog Karácsonyt, igaz kicsit megkésve...
Ha gondolod, tényleg segíthetek összehozni egy utat nektek Dominikára.
A mi indulásunk Febr. 20.-ra van betervezve, most várom hogy még lejjebb menjen az ár, indulás elött kb. 3 héttel a legcélszerübb megvenni. Ha pl. most megnézem, egész Januárban minden hétfön 659€+120€ illeték, vagyis kerek 779€/fö/hét. Igaz tavaly 670€-ból sikerült mindezt megúszni, idén úgy látszik nem megy még lejjeb.... Gyereket illetöleg a foglaláskor kell velük konzultálni, életkor szerint szoktak adni 20-30% kedvezményt a felnött árból.
Ha gondolod, nézz bele magad a http://www.pullmantur.es oldalba, igaz ez csak spanyolul, meg angolul van, biztos elboldogultok vele. van. "Vacations" címszó alatt megtalálod "Carabela Bavaro" néven , ez a hotel neve.Nem tudom lehet e náluk 2 hetet foglalni, tavaly nem lehetett, ezek csak 1 hetes utak 7 éjszaka ott alvással. Vannak más helyek ahol az ember kénye-kedve szrint szabhatja meg az ottartózkodást, azok sokkal drágábbak.
Korábban leírtam nagyvonalakban az ide vonatkozó tudnivalókat, de ha valami kérdésed lenne, vagy ha komlyan érdekel a dolog, szívesen segítek. Amint említettem, mi Febr. 20.-t céloztuk meg, 6-an megyünk.
Lehet menni bármelyik más napon, innen Madridból van hogy 2-3 járat is megy oda, naponta, mi direkt ezt a Hétföi napot "kellett" megcélozzuk, mert ismerem már az összes társaságot akik oda utaztatnak, viszont a rokonság, (akik Magyarországról jönnek) mindenképpen szeretnének egyszer egy igazi hatalmas emeletes Boeing 747-esen utazni, ezért hogy meglegyen az óhajuk, Hétföi napokra kellett korlátozzam az indulásunkat, mivel az a cég aki a 747-essel jár oda, csak hétfönként megy.
Ezek már ilyen kisebb "habok a tortán"
Mi ketten itt lakunk Spanyolországban, 4-en onnan Magyarországról jönnek.Ha gondoljátok mehetünk együtt, legalább van aki idegenvezessen ott benneteket
Hálistennek a Malév akkoriban csuda jó áron közlekedik, Max. 40-50 ezerért már lehet venni akkorra ide meg vissza. Ha 20.-an megyünk, nekik is elég ha eljönnek 20.-án reggel a Malévvel, du. 15:30-kor megy innen a Punta Cana-i járat, kényelmesen ideérnek, visszaútban meg következö héten kedden reggel 10:30-kor vagyunk Madridban, 13:45-kor indul a Malév Bp.re... Ragyogó!!! Nem kell sehol éjszakázni meg egy nappal elötte hotelba menni mint sok helyen amit Bp.-en veszel, ide Dominikára, elküldenek elötte valñó nap Németországba vagy bárhova, ott foglalj hotelt, stb.... Neeeeee...

Nosza! Jó nézgelödést, ha bármiben segíthetek írj nyugodtan vagy itt vagy az e-mail címemre ( azt gyakrabban megnézem) janos@caribic.es vagy +34-650694144 a telszámom.
Minden jót!
Juan nem elérhető   Válaszol idézettel