Téma: Kenya
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-12-30, 23:29   #10 (permalink)
Tündi78
Új tag
 
Csatlakozott: 11-12-30
Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
Tündi78 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Kedves Mesélő!
Azt szeretném kérdezni, hogy Kenyán a Papillon Lagoon Reef hotelben voltatok? Azért bátorkodom érdeklődni, mert 2012.januárjában ebbe a hotelbe foglaltunk le egy hetet.Nagyon örültem, hogy valaki már járt itt és néhány tanácsot tud adni nekünk. Még nem voltunk Kenyán és úgy látom ez egy teljesen más világ, mint Európa.
Az Indiai-óceánban miért nem fürödnek? Mennyire veszélyes stb.?
Milyen távolságra van a bevásárlóközpont és mivel lehet eljutni oda? Ez a hotel inkább csendes helyen van, vagy van valami a közelében, ahová ki lehet menni szétnézni?
Mombasa-t mi is szeretnénk megnézni. "Mathias" szervezi oda az utakat, vagy az utazási irodák is? Mathias mennyire beszéli a magyart és milyen idegenvezető egy ilyen városlátogatáson? Hogyan tudjuk őt elérni?Ti hogyan tudtátok meg a létezését?
Kb. milyen árakra számíthatunk? A vízumot dollárban kell fizetni? Tehát mindenképpen érdemes dollárt váltani? Ugyanis mi többnyire euróval szoktunk fizetni.
Az iskolában a gyerekeket hogyan lehet megnézni? Szervezik vagy privát úton? Mennyire biztonságos , ha ketten sétálunk az utcákon?
A szafarin kívül milyen fakultatív programon lehet még részt venni?
Elnézést a sok idétlen kérdésért.köszönöm.
További szép estét!
Tündi78 nem elérhető   Válaszol idézettel