Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-02-12, 00:52   #22 (permalink)
PSMITH
Új tag
 
Csatlakozott: 12-02-12
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
PSMITH a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Élménybeszámoló

Kedves Mindenki

Mi Január elején voltunk Dominikában és a programok tekintetében Gustavóval utaztunk minden programra összesen 5 programon is voltunk! Télleg nagyon korrekt és mindenről a saját anyanyelvünkön tud olyan belső információkat adni Dominikáról ,hogy csuda! Azt is jó volt látni, hogy a helyiek elismerik, szeretik és ezt szinte mindenhol előnyként tudtuk használni ( sehol sem álltunk sorba, legjobb helyi éttermekben ettünk, olcsób jutottunk hozzá rumhoz, kávéhoz stb..)

Volt pár magyar aki IBUSZ csoporttal utazott ők az Ibusz álat kirendelt idegenvezetővel mentek programozni és este élménybeszámolókat összevetve mindenki sajnálta, hogy nem Gustávóval utazott!

Kihangsúlyozom, hogy ez most nem egy cortes, reklám beszéd volt érte, mert mindenki döntse el, hogy mit szeretne, de mi és a többi magyar akikkel utaztunk télleg nagyon jól éreztük magunkat és legközelebb ha megyünk a szállást is tuti vele fogjuk intézni, mert 1000%-osan jobban megéri, mert ő képben van a legjobb ár-érték árakkal, sajnos ez az itthoni utazási irodában csücsülő értékesítőkre nem mondhatók el!

Aki teheti látogasson el ebben a csodálatos országba!
PSMITH nem elérhető   Válaszol idézettel