Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-02-21, 23:21   #37 (permalink)
Rebibaba
Új tag
 
Csatlakozott: 12-02-21
Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
Rebibaba a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Én nem akartam hinni annak amit írtál, de be kell hogy lássam, valószínüleg egy igen jól megszervezett piramisrendszerről van szó, ami az önzetlen, segíteni akaró emberek jószándékával él vissza. Mellesleg elveszi a segítés lehetőségét mindenkitől aki mögött nem áll komoly anyagi háttér,mivel 14 hónapot külföldön finanszírozni még úgy is sok pénz, hogyha fizetik az ételt és a szállást. Nekem nagyon elvette a kedvem ez az egész, ez volt a nagy álmom, de mostmár abban is kételkedem hogy a képzésben résztvevők közt van olyan aki tényleg kijut Afrikába vagy Indiába. Azt is leírják hogy ha kilépsz, minden pénz amit befizettél és megkerestél elvész,de csak az apró betű aprójában láthatóak ezek a dolgok!
Persze a honlapon láthatóak fehér emberek a képeken sok kis cuki néger kölyökkel, de valljuk be, ahoz hogy ilyen képeket szerezzen az ember nem kell elmenni Afrikáig...
Örülnék ha valaki rácáfolna ezekre a személyes tapasztalataival...
Senkit nem akartam mebántani ezzel, csak a hasonló cipőben jároknak olyan tájékoztatást adni amit sajnos ezek a szervezetek itt nem tettek meg!
Rebibaba nem elérhető   Válaszol idézettel