Téma: Pakisztán
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-03-21, 15:50   #2 (permalink)
Arpesz
Új tag
 
Csatlakozott: 09-10-02
Összes hozzászólás: 6
Hírnév szint: 0
Arpesz már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Arpesz már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás Pakisztán - Te csodás!

Mi nemrég jártunk Pakisztánban, ahol összesen 64 napot töltöttünk. A Karakorum Highway-t jártuk végig, és hát minden várakozásunkat messze felülmúlta, amit kaptunk... Az emberek, a táj, a hegyek, a gleccserek, szóval összességében csodás volt, és mindenkinek csak ajánlani tudom. És mi még csak nem is kirándultunk sokat. Viszont már most eldöntöttük, hogy egyszer az életbe még visszamegyünk, ha tehetjük. A legjobban a Hunzák völgye tetszett, Karimabad, Gulmit, Ghulkin, ezek álomhelyek.

Ne féljetek Pakisztántól, ha még nem jártatok ott, akkor az a kép, ami a fejetekben van, téves, mert amit a médiából hallani, az nem igaz, vagy legalábbis csak az afgán közeli távoli hegyi vidékeken, de lehet már ott se... szóval nem muszáj a tálibokhoz menni! Velünk semmilyen atrocitás nem történt, sőt, vigyáztak ránk mint egy törékeny tojásra. De fent Hunzán ez sincs, az a béke szigete a hegyek között. Csak a hétezresek, meg a szuperbarátságos emberek, a gleccserek, meg Te!

Csatoltam pár képet, remélem megjelennek. Ha kérdésetek van Pakisztánnak kapcsolatban, kérdezzetek itt bátran! Vízum egyszerű Budapesten, igaz van vagy 100 dolcsi, de megéri. Ha egyszer bent vagy az országban, többször hosszabbíthatsz, magyarként ingyen.

A beszámolónk Pakisztánról itt: http://360fokbringa.hu/hu/tag/14-pakistan
Eddig nekünk az egyik TOP country volt a 15-ből ezen az úton.
Csatolt kicsinyítések
pakisztan-karakorum-highway-dasu-es-pattan-kozott.jpg   pakisztan-kkh-x.jpg  
Arpesz nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések