Téma: Araamu Travel
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-05-07, 08:33   #12 (permalink)
BodiZ
Új tag
 
Csatlakozott: 12-04-22
Összes hozzászólás: 7
Hírnév szint: 0
BodiZ a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Gretuska,
A tényekkel kapcsolatban, amikor azt írod (és erre meg tudjuk mutatni Neked a levelezést is):
"írt neki privibe levelet, kérte, hogy hadd adjon már ajánlatot neki, mert hogy úgyis ő lesz a legolcsóbb" - ezzel szemben a tény: barinőd megkérdezte Tőlem a fórumon, hogy mit ajánlanék és én erre fel írtam neki, hogy milyen keretből szeretnének kijönni, de remélem, hogy ezzel nem tettem rosszat, hogy nem a fórumon kezdtem el erről levelezni, hogy ki mennyit költ...

"Ráadásul a többi irodáról, akiktől kapott bnőm ajánlatokat, egyfolytában rosszakat mondott" - ezzel szemben a tény: ezzel szemben összesen 1 irodáról volt csak szó és róluk sem mondtunk rosszat.

"Nézem korábbi hozzászólásait a maldívon, nemrég az egyik fórumozóval még azon vitatkozott, hogy járt-e már külföldön, a maldívon" - ezzel szemben a tény: Én magam is jártam több alkalommal és kollégáim is. Ezt a bejegyzést pont annak az irodának az utasa írta, aki viszont dícséri azt az 1 irodát, akitől barinőd ajánlatot kapott, de néha minket is szokott

A dícsérőinkkel kapcsolatban pedig: vettem a fáradtságot és végig néztem az elmúlt 2 évet. 11 különböző felhasználó bejegyzését találtam, melyből 1-nek több mint 24000!!! hozzászólása van, 1 van 5000 fölött, 4 1000 körül és a többiek 80-100 körül és kb 3-4, akiknek 20 körül. A hozzászólók között több olyan van, aki törzstag.

A forgalommal kapcsolatban: azért gondolom, hogy olyan cégnél, ahol nő a forgalom, az azért lehet, mert elégedettek az utasok is.

Ennél többet erre már nem tudok mit mondani.
BodiZ nem elérhető   Válaszol idézettel