bodizka, az etikáról:
"Sziasztok!
Csak segítségemet szeretném felajánlani azoknak, akik Maldívra terveznek utazást a jövőben. Több utasunk említette, hogy dícsérnek minket itt a fórumon, ezért arra gondoltam, hogy szívesen válaszok minden kérdésre.
Irodánk nevét nem szeretném kiírni, mert nem akarom s
em most sem később, hogy reklámnak vegye bárki, aki már esetleg ismer az tudja
Illetve ez itt nem a reklám helye lenne, csupán, mivel magam is Maldív rajongó vagyok szívesen segítek.De ha úgy gondoljátok többen is, hogy nem jó a kezdeményezés írjátok be és nem erőltetem a dolgot. "
- Ha nem emlékeznél, akkor ezt Te írtad a maldív fórumon anno: ha szerinted nem gáz, hogy a fórumozóknak írsz rögtön reg. után, fórumon kívül, meg reklámozol, akkor miért tartottad szükségesnek ezt külön kiemelni többször is, amikor bekéredzkedtél a fórumra?
újabb csúsztatás: barátnőm NEM Tőled kért ajánlatot a fórumon, Tőled semmit nem kérdezett már ne is haragudj, hanem írt egy posztot, hogy a fórmuozók mit ajánlanának 5 csillagban. Tudod, ha valaki veszi a fáradtságot, hogy fórumra regel, az infóért megy, a többeiknek meg írnak irodáknak
nincs ezzel semmi baj, ha így dolgozol, de akkor ne mutatkozz légyszi már "Robin Hood" szerepben, mert nem túl elegáns
Forgalom:Jorgos, Eurotours, Aeroviva... folytassam? közös pontok megvannak?
(több forgalom, mégis eltűntek :-D
Dícsérők: tudod, mikor valaki keresgél a fórumon, akkor belebotlik olyan infókba, mint amilyeneket harzol ír többek között a mauritius fórumon... azért nem teszem ide ki, nehogy ezt is valamiféle ördögi elenetek-kampányolásnak értelmezd, keress rá. Én nagyon érdekesnek találtam őket midnensetre, van belőle bőven
tudod, itt 3-4 levélváltás alatt találkoztam 3-4 csúsztatással, olyan dolgokban, amit 1 másodperc alatt vissza lehet keresni (nem is értem). Sajnálom, hogy minderről ÉN tehetek (szerinted)...
üdv, G