Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-07-03, 16:32   #41 (permalink)
feherandrea
Új tag
 
Csatlakozott: 12-07-03
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
feherandrea a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Légy te is önkéntes Afrikában vagy Indiában!

Ha szeretnél külföldön önkéntes munkát vállalni, és tanulni, az angliai College for International Co-operation and Development várja jelentkezésed! A 14,18, 24 hónapos felkészítő programok keretén belül 6 hónapot tölthetsz Afrikában vagy Indiában, az általad kiválasztott projektben: AIDS prevenció, gyermeksegélyezés, gyermek és felnőtt oktatás, mezőgazdaság, használt ruhaértékesítés. A program során mind gyakorlati, mind elméleti tudásra fogsz szert tenni, mellyel felkészülsz az önkéntes munkára. A One World University Mozambique-al együttműködve pedig A-certificate diplomát szerezhetsz, mely tanusítja a területen szerzett jártasságod.
A program lehetőséget ad arra, hogy világot láss, nyelveket tanulj,életre szóló élményeket és tapasztalatokat gyűjts, melyeket a későbbiekben is kamatoztathatsz. Különleges előképzettséget, vagy nyelvtudást nem igényel a program, alapszintű angol viszont ajánlott.
Amennyiben elmúltál 18 éves, rendelkezel középfokú végzettséggel, nyitott vagy az új kultúrákra, emberekre és kalandokra, köztünk van a helyed.
A részletekkel, kérdéseiddel kapcsolatban jelentkezz az alábbi címen: cicdandrea@gmail.com
feherandrea nem elérhető   Válaszol idézettel