Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-07-14, 11:01   #1 (permalink)
Masni17
Új tag
 
Csatlakozott: 12-07-14
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
Masni17 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Unitravel Utazási Iroda

Szeretném mélységes felháborodásomat kifejezni az UniTravel utazási Iroda munkájával kapcsolatban.
A szüleim 2 hónappal ezelőtt vásároltak az UniTravel által szervezett utazást Sorrentoba. Ők egy 3*-os tengerparttól 500 m-re fekvő szállodába foglaltak, ahol svédasztalos reggelit és vacsorát igényeltek. A szobában az alapfelszereltségen kívül légkoni és hűtő is szerepelt a felsorolásban. Az utazás előtt 2 nappal az iroda küldött egy levelet, hogy a szüleim által foglalt szállodában nincs hely, de nyugaodjanak meg, mert egy magasabb kategóriájú és sokkal jobb szállodában oldják meg az elhelyezést ugyan azokkal a feltételekkel, mint az az eredetileg lefoglalt szállodában lett volna. És természetesen a különbözetet az iroda magára vállalja. Mi azonnal utánna kerestünk ennek a magasabb kategóriájú szállodának az inteneten több oldalon és a hotel saját oldalán is. A magasabb kategória sehol nem volt feltüntetve, ez is 3*-os, amivel nem lenne gond, de nincs hűtó a szobában, nem a homokos partnál található és a város másik végében van. A szobákról elérhető fotók pedig egy puritán stílusban berendezett kollégiumi szobáról árulkodtak. Még aznap felhívtuk az irodát, hogy mi úgy érezzük, hogy ez nem méltányos kompenzáció a kellemetlenségért. A hölyg a vonal másik végén elmondta, hogy higgyük el, ez sokkal jobb hotel és nekik nem céljuk átverni az utasokat!
Dehogy is nem!! A szüleim tegnap megérkeztek Olaszországba. A reptéren az irodának egyetlen képviselője sem várta a csoportot. A szállodába való megérkezés után az idegenvezető telefonált a recepcióra, hogy majd csak 2 nap múlva érkezik az utasokhoz. A magukat becsapva érző utasok így semmit nem tudnak a helyi dolgokról és a befizetett fakultatív programokról. A kifizetett félpanziós ellátás, ami svédasztalosként van hirdetve, persze nem az. Ha európai színvonalú reggelit szeretne enni valaki, megteheti 5,- Euro/ alkalom áron. A tengerpart 2 km-re van, busszal lehet megközelíteni, a buszról leszállva pedig 500 m-es szintkülönbséget megtéve érhető el lifttel, ami 2,- Euro/ fő/ alkalom.
A szüleim 1 napja vannak Sorrentoban, és rendkívül becsapva érzik magukat a többi 30 utassal együtt. Nem értem, hogy a hírnevére adó iroda, aki magát úgy hirdeti, hogy "megbízható ár és minőség garancia 1927. óta", hogy nézheti ennyire hülyének az embereket...
Masni17 nem elérhető   Válaszol idézettel