Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2014-04-21, 13:12   #40 (permalink)
Jahno
Új tag
 
Csatlakozott: 14-04-21
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
Jahno a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Sajna ismerem. Bár későn találtam ide, de lehet még valakinek jól jön az infprmáció, igazából használhatalan. Most állok neki vitatkozni Velük, nem lesz egyszerű.

Ha meg már ingyen Tenerifés topik, akkor működik a dolog, szállást valóban meg lehet spórolni. Aki fentebb azt írta, hogy bármelyik utazási irodában olcsóbb, az látszik, hogy körbe sem nézett a piacon, mert ott a repjegy sokszor egy főre annyiba kerül, amennyiért önerőből ketten kimegyünk fapadossal 1 hétre, fizetett szállással.

Gosoknál is lett volna ingyen Tenerife, csak éppen nem akkor, amikor nekem megfelelt volna az időpont, csak péntek-péntek közti turnussal, valamint egyik formanyomtatványon már az szerepelt, hogy csak házastársaknak érvényes, vagy éppen érdeklődtek a havi fizetésem után, amihez szerintem semmi közük.

Pár magyar és horvát ajánlatuk van, a többit utazási oldalakon olcsóbban meg lehet lőni, itt viszont választék sincs. Nekem 1 év alatt egy értelmes ajánlatot nem tudtak összehozni, közben verik a nyálukat, hogy nemzetközi, meg minden. Öneről utazásom lett volna Rómába, Párizsba, de mindig a csoportos buszt erőltették. Bepróbáltam Dublint, Amsterdamot, ezekre abszolút negatív válasz jött, ahogy Lengyelországra is. Nem lehet 5 napos utazás, mert nem, mert Nekik 3 napos van. Az szintén felháborító, hogy másfelé akár 1 évvel előre lefoglalhatom a szállást, itt november-decemberben nem tudtam január első hetére foglalni, mondván a 2014es árak még nem érvényesek, nincsenek. És még sorolhatnám. Máshol novemberben simán megvettem márciusra is. Néha a reakcióidejük is érdekes, meg az egész cég elérhetősége. Aztán majd ha visszatévedek, akkor valami lesz, de csak később tudtam meg, hogy egy Go Holiday néven futó irodát már bedöntöttek...

Így óvakodj tőlük, nincs mögötte semmi hasznos szolgáltatás.
Jahno nem elérhető   Válaszol idézettel