Téma: BlaBlaCar
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2015-05-22, 19:03   #8 (permalink)
Max22
Új tag
 
Csatlakozott: 15-05-14
Összes hozzászólás: 8
Hírnév szint: 0
Max22 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Lehet, hogy sok munka áll mögötte, de sajnos látszik az Oszkáron, hogy valamit nem jól csinálnak.

Rengeteg energiát fektetnek az új fejlesztésekbe, hozzájuk képest a konkurencia olyan egyszerű, mint a faék. Mégis betölti a szerepét a BlaBlaCar is, ráadásul szép, gyors és áttekinthető. A BlaBlaCar-on nincs egy darab hivatásos fuvaros se, ha mégis lebukik egyből kivágják.
Az Oszkár ezzel szemben igyekszik a sok fuvarost kiszolgálni, pénzt szed tőlük és sorolhatnám. Ez kinek jó? Szerintem az utasoknak és a sofőröknek nem! Akkor miről beszélünk?

Én most nagyon drukkolok a BlaBlának. Nekünk felhasználónak jót fog tenni, ha megmutatja az irányt előre. Új felhasználókat von be, bővül a kínálat és a kereslet.
Az Oszkárnak meg fel kell kötnie a gatyáját, mert le vannak maradva 10 évvel és teljesen fals gondolataik vannak az előremutató fejlesztések és irányvonalak kapcsán.

Én ma 2 lehetőség között vaciláltam. Egy Oszkáros sofőr, akivel 1 éve már jöttem haza, de elég későn indult. A BlaBlán ezzel szemben egy ismeretlen eddig 0 utast szállító autós jókor indult és még olcsóbb is volt. Bevállaltam és úgy érzem jól döntöttem. Egy Ford Mondeóban ültünk ketten. Nem mindig szoktam, de most végig beszélgettem. Előre lefixáltunk egy hétfői visszautat. Mit ad isten, hát nem az Oszkárról váltott ő is!?
Hozzá kell tenni, hogy máskor 2-3 utassal szokott jönni. Most nem telt be, így legközelebb mindkét oldalon hirdet. Azon röhögtünk együtt, hogy mi lesz ha lesz 1 Oszkáros és egy BlaBlacáros utasa egy útra? A végén az egyiktől még plusz foglalási díjat is kér, míg a másiktól nem.

A lényeg, hogy a telekocsizás platform és weboldal független. Mindkettőn megtalálja egymást a kereslet és kínálat.
Max22 nem elérhető   Válaszol idézettel