Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-04-02, 10:53   #7 (permalink)
Edit
Tag
 
Csatlakozott: 09-10-03
Összes hozzászólás: 87
Hírnév szint: 14
Edit már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Edit már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Edit már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Újabb síelésen vagyunk túl. Ezúttal is Ausztriában voltunk, és két pályát próbáltunk volna ki. Az első a Matrei-Kals volt a Grossglockner mellett, ahol két napot csúsztunk. Nekem nagyon tetszett, csak kicsit szeles volt a kalsi oldal. Jó minőségű pályák voltak csodaszép kilátással. Kezdőknek viszont nem ajánlanám annyira, mert egy végigsíelhető kék pálya sem akadt. A legtöbb pálya több színű volt. Elkezdődött kéken, aztán pirosra váltott, majd újra kék lett. Volt egy két elég lassú lift is, de ez nem volt zavaró. A nap vége érdekesen végződött, mert a térképen úgy jelölték, hogy lecsúszhatunk a kocsiig. de ez még csak egy tervezett pálya, így gyalogolhattunk lécekkel a vállunkon fél órát az autóig. Nagy kaland volt.

Ami viszont minden osztrák pályán hiányzik nekem, az a gyorsbüfé. Eddig mindenhol csak rendes étteremmel találkoztunk, ami sok időt vesz el a síelő időből. Nekem jobban bejön, amikor odacsúszom a büféhez, kérek egy hot-dogot, és a síliftig megeszem.

A másik pálya, amit kipróbáltunk volna az a Mölltaler gleccser. Már a parkolóban gyanús volt a kevés autó, és hogy mindenki szembe jön velünk. felmentünk a gleccservasúton, és akkor szél fogadott, hogy kis túlzással alig tudtunk kiszállni. Sajnos nem mentek a felvonók, csak két pici húzólift 200 méteres pályákkal. A szél annyira fújt, és hordta a havat, hogy a szüleim fel sem csatoltak, csak beültek a büfébe. két percre kisütött a nap, akkor utánuk mentem elkérni a fényképezőt, de mivel nem rendeltem semmit, a büfés srácnak 10 másodpercébe került kidobni engem. Mert vagy eszem-iszom, vagy ne foglaljam bent a helyet annyi ideig sem, míg előveszi apa a fényképezőt. No komment.

Azért egyszer megnézném ezt a pályát szép időben is.
Edit nem elérhető   Válaszol idézettel