Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2015-10-09, 19:00   #18 (permalink)
Carel
Új tag
 
Csatlakozott: 10-08-05
Összes hozzászólás: 13
Hírnév szint: 0
Carel a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Szóltam. Nem egyszer, ismerősök jelzéseivel együtt jelentettünk rengeteg hibát. Egy részük megjavult, egy részük soha nem fog, mert a rendszert rossz alapokra rakták. Tény és való, hogy ezt legalább kommunikálják. Meg is írták mi az, amit nem fognak tudni javítani.

Legutóbbi hozzászólásom is egy jelentett hiba volt, amit történetesen végül épp megoldottak. Viszont ezek a hibák rendszeresek. Néha így, néha úgy jönnek elő. Soha meg nem szűnnek.

Tudod mennyit panaszkodtunk a lassú és rossz kereső miatt. A válasz az, hogy bonyolult a lekérdezés és nem lehet vele mit tenni.
Érdekes módon máshol ezt valahogy mégis megoldották.

Én drukkolnék az Oszkárnak, ha nem ragaszkodnának a régi alapokhoz. Ha tudnának haladni a korral jó lenne, de nem hajlandóak. Meg vannak győződve róla, hogy jó felé mennek.

Keress rá random 2 végállomásra. Egyszerűen a találatok nagy része téves. Kb. mint a Google előtt a régi keresők (Altavizsla). Adott egy listát, amiben elvétve találtál 1-1 értelmes találatot, de a 90% az inreleváns volt.

Feladni egy hirdetést ugyanilyen macerás. Figyelned kell minden apróságra, mert ha simán beírsz két településnevet, akkor lehet a kereső nem fog megtalálni. Kell egy hatalmas rutin az Oszkárhoz, hogy jól tudd használni. Ha simán mezei juzerként próbálod, akkor elkövetsz kapásból 3-4 hibát. A fiúk készségesen elmagyarázzák mit rontottál el és mit hogyan kellett volna, de ez nem a juzer hibája. Ez az oldal abszolút nem felhasználóbarát kialakításának eredménye.

Ebből nem engednek és persze, hogy a nagy oszkárosok megbirkóznak a problémákkal. Ez viszont nem vezet előre.
Carel nem elérhető   Válaszol idézettel